Τι πρέπει να έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου

Η δική μου τσάντα κάποτε ήταν λες και πήγαινα για τριήμερο κάμπιγκ, οπότε κάτι έπρεπε να κάνω για αυτό. Έβαλα μια τάξη, μια οργάνωση.
Τι πρέπει να έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου



Είτε πάμε για καφέ, στο γυμναστήριο η σε ένα σημαντικό ραντεβού, πάντα θέλουμε να νιώθουμε πως έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε μαζί μας και ας μην τα έχουμε ανάγκη. Και εκεί ξεκινάει το αιώνιο ερώτημα. Τι πρέπει να περιεχέι μια γυναικεία τσάντα.

Η δική μου τσάντα κάποτε ήταν λες και πήγαινα για τριήμερο κάμπιγκ, οπότε κάτι έπρεπε να κάνω για αυτό. Έβαλα μια τάξη, μια οργάνωση.

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τι περιέχει η δική μου τσάντα , που πλέον με μεγάλη περηφάνια δεν ντρέπομαι να την δείξω και εύχομαι να σας βοηθήσει στο να βάλετε και εσείς μια τάξη στα πράγματα σας.

1. Κλειδιά σπιτιού + αυτοκινήτου
2. Κινητό
3. Πορτοφόλι . Εκτός από την ταυτότητα και τις κάρτες, μέσα έχω βάλει και διάφορα παυσίπονα για ώρες ανάγκης γιατί εκτός του ότι τα βρίσκω πολύ εύκολα και να αλλάξω τσάντα θα τα έχω πάντα μαζί μου.
4. Χαρτομάντιλα, τώρα που χειμωνιάζει
5. Υγρά μαντηλάκια. Δεν μπορώ να νιώθω τα χέρια μου βρώμικα, ειδικά αν λείπω όλη μέρα από το σπίτι. Τα χρησιμοποιώ συχνά ειδικά πριν πιάσω το τιμόνι του αυτοκίνητου. Είναι επίσης μια τέλεια λύση όταν χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ.
6. Τσίχλες/ καραμέλες για φρέσκια αναπνοή αλλά επίσης αν είμαι όλη μέρα στην δουλειά και δεν έχω προλάβει να φάω κάτι με κάνει να ξεχάσω για λίγο πως πεινάω .
7. Φυσικά το Νεσεσέρ που περιέχει πούδρα, κονσίλερ, λιπ γλος, λιποζάν, μάσκαρα, λαστιχάκι, μικρή χτενούλα
9. Στυλό και χαρτί (γιατί μπορεί να μου έρθει μια ωραία ιδέα για την εκπομπή)
10. Κολόνια, γιατί όπως λέει και η γιαγιά μου μια γυναίκα χωρίς κολόνια είναι σαν ένα τριαντάφυλλο χωρίς μυρωδιά.
11. Μπουκάλι νερό
12. Βιβλίο. Το βιβλίο το έχω μαζί μου όταν ξέρω ότι θα πάρω το μετρό αλλιώς το αφήνω σπίτι γιατί παίρνει χώρο

Μπορεί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική αλλά οι βασικές ανάγκες παραμένουν οι ίδιες. Σωστά;