Το σικ λευκό φόρεμα της Amal Alamuddin (ρεπορτάζ αγοράς)

Η Amal Alamuddin μας δείχνει πως να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου επιλέγοντας το σωστό φόρεμα για το γραφείο.
Το σικ λευκό φόρεμα της Amal Alamuddin (ρεπορτάζ αγοράς)



Μπορεί η δικηγόρος Amal Alamuddin να βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο σημαντικών εξελίξεων που αφορούν τον ελληνικό πολιτισμό αλλά το ενδιαφέρον των media κέρδισε περισσότερο το γεγονός ότι πρόκειται για την -λίγων ημερών- σύζυγο του ηθοποιού George Clooney.

H Αmal κατάφερε να αποδείξει ότι οι γυναίκες οι οποίες είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένες στην επαγγελματική τους καριέρα, δεν ξεχνούν ποτέ πώς μπορούν να είναι ταυτόχρονα stylish και αυστηροί επαγγελματίες. Δεν χρειάζεσαι αυστηρά σακάκια, βαριά υφάσματα ή σκούρα χρώματα για να κερδίσεις την  προσοχή και την σοβαρότητα που σου αξίζει και η Amal το γνωρίζει αυτό.  Απλά smart dresses μέχρι το γόνατο σε παστέλ χρώματα ή prints, θα ανανεώσουν το κλασικό look του γραφείου. Το μαγικό με τα μεσάτα φορέματα είναι το γεγονός ότι θεωρούνται πιο πρακτικά από τους συνδυασμούς φούστας-πουκαμίσου, πιο ευκολοφόρετα, κρύβουν έξυπνα τυχόν παχάκια στην κοιλιά, πιο θηλυκά και πιο εύκολα να συνδυαστούν αξεσουάρ διαφορετικών στυλ.

Δοκίμασε να τα συνδυάσεις με kitten heels ή απλές μπαρέτες σε έντονα χρώματα για το καθημερινό τρέξιμο στην πόλη. Ταιριάζουν ιδιαίτερα με μεσάτα παλτό, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση του σώματος-κλεψύδρα και είναι ιδανικά για τα περισσότερα σώματα.  Αν αισθάνεσαι άβολα σε φορέματα με πιο στενές γραμμές τότε δοκίμασε να φορέσεις το a line φόρεμα σου ένα νούμερο μεγαλύτερο, δίνοντας του έτσι 60s αισθητική.