H January Jones επιλέγει μαύρο μάξι φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες!

Λατρεύεις το μαύρο φόρεμά σου αλλά το θεωρείς λίγο μονότονο; Εμπνεύσου από την εμφάνιση της January Jones
H January Jones επιλέγει μαύρο μάξι φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες!



Πρόσθεσε κι εσύ μερικές κόκκινες λεπτομέρειες στο μαύρο φόρεμά σου και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις. Αυτό ακριβώς έκανε και η απαστράπτουσα January Jones όταν παραβρέθηκε πρόσφατα σε red carpet πρεμιέρα. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο μάξι φόρεμα με κόκκινη φάσα και κρύσταλλα στο στήθος που την έκανε να ξεχωρίσει.

Δοκίμασε κι εσύ το trend! Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις φόρεμα που να έχει και τα 2 χρώματα. Μπορείς απλά να συνδυάσεις μία μίντι φούστα σε γραμμή Α με ένα κόκκινο πουλοβεράκι ή να αναβαθμίσεις ένα total black σύνολο με κόκκινα πέδιλα ή γόβες. 

Αν είσαι λιγότερο τολμηρή, μπορείς να πετύχεις το ίδιο εφέ προσθέτοντας ένα μαντήλι ή κρατώντας ένα clutch  σε κόκκινο χρώμα και φυσικά μην παραλείψεις να τονίσεις μία LBD εμφάνιση με κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη!

Τip: ο συνδυασμός μαύρο - κόκκινο ενδείκνυται για περιπτώσεις που το κυρίαρχο χρώμα είναι το μαύρο και όχι το ανάποδο. Αν θέλεις να συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμά σου με άλλο χρώμα επέλεξε καλύτερα κάτι σε πιο γήινες αποχρώσεις.