To custom made MI-RO φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου

To custom made MI-RO φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου



Με τις τηλεοπτικές εκπομπές να έχουν αρχίσει και την μία πρεμιέρα να διαδέχεται την άλλη, το κοινό υποδέχτηκε χτες και επίσημα την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Όλα Παίζουν» στον Άλφα. Και όπως αρμόζει σε κάθε πρεμιέρα η Κατερίνα επέλεξε να είναι φαντασμαγορική μέσα από την απλότητα ενός μίνι φορέματος σε 60s επιρροές.

Πρόκειται για μία custom made δημιουργία των MI-RO η οποία συνδυάζει άρτια την 60s αισθητική όπως δοξάστηκε από την Twiggy, το ρετρό british peter pan collar σε δαντέλα –ποιος μπορείς να πει όχι στη δαντέλα- και όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα μοιάζει τόσο μοντέρνο και upadated. H Κατερίνα συνδύασε το φουστάνι της με ankle boots με στιλέτο τακούνι και χαλαρές, ανέμελες waves στα μαλλιά.

Αν εσύ δεν θες να συνδυάσεις το φόρεμα σου με τόσο ψηλά τακούνια, γιατί η αλήθεια είναι ότι στα πόδια της Κατερίνας Καινούργιου φαίνονται υπέροχα αλλά ποιος τρέχει με αυτά στην πόλη όλη μέρα, τότε έχεις δύο στιλιστικές επιλογές. Αν θες να βγάλεις τον ρετρό χαρακτήρα του φορέματος τότε ένα ζευγάρι brogues ή loafers, συνδυασμένα με ματ σκούρο καλτσόν είναι ιδανικά για να βγάλεις την Twiggy που κρύβεις μέσα σου. Αν πάλι θες να κάνεις το look σου να δείχνει edgy, τότε δοκίμασε να επιλέξεις ένα ζευγάρι flat ankle boots με αγκράφες και τρουκς συνδυασμένα με ψηλές μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο.