Δείξε μας το τύπωμά σου: H Μarion Cotillard μας αποδεικνύει πώς το printed dress είναι μόδα και εμείς την ακολουθούμε

Δείξε μας το τύπωμά σου: H Μarion Cotillard μας αποδεικνύει πώς το printed dress είναι μόδα και εμείς την ακολουθούμε



Ψάξε στη ντουλάπα σου. Θα βρεις σίγουρα ένα φόρεμα με τύπωμα, στάμπα ή ένα εντυπωσιακό κεντρικό ντεσέν. Βγάλτο από εκεί, σιδέρωσε το και κρέμασέ το στην γκαρνταρόμπα σου γιατί θα το χρειαστείς! Δεν σου αρκεί η εμφάνιση της Marion Cotillard για να πειστείς; 

Η πανέμορφη σταρ του Χόλιγουντ, μας δείχνει ότι τα printed dresses είναι πάλι μόδα και φοριούνται τόσο με sneakers και ευρύχωρες τσάντες για τις καθημερινές μας βόλτες, όσο και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για ένα elegant βραδινό look, όπως επιλέγει εκείνη. Ιδιαίτερα νεανικό και ανάλαφρο, αυτό το trend προορίζεται για όσες αγαπούν τα χρώματα και τα έξυπνα logos και θέλουν να κάνουν μία statement εμφάνιση με το λιγότερο δυνατό κόπο. Επέλεξε τα κατάλληλα αξεσουάρ χωρίς όμως να παραφορτώσεις το look σου (η προσοχή άλλωστε πρέπει να είναι στο τύπωμα του φορέματος) και ολοκήρωσε την εμφάνισή σου με ένα δερμάτινο biker τζάκετ αν ο καιρός το επιτρέπει. 

Σε περίπτωση που έχεις κάποια κιλά παραπάνω επέλεξε ένα φόρεμα που να διαθέτει ένα κεντρικό ντεσέν ή στάμπα για να τραβήξεις την προσοχή εκεί. Ένα φόρεμα γεμάτο στάμπες το μόνο που θα καταφέρει να κάνει είναι να τονίσει τα παραπάνω κιλά. Φόρεσε αν θέλεις και μια μονόχρωμη φαρδιά ζακέτα από πάνω για να καμουφλάρεις τις ατέλειες. 

Για να εμπνευστείς για τη συγκεκριμένη τάση ψάξαμε και βρήκαμε αρκετές επιλογές. Ρίξε μια ματιά σε αυτές που ακολουθούν γιατί κάτι μας λέει ότι θα σου αρέσουν πολύ!