Η Anne Hathaway μας δείχνει τι να φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού

Η Anne Hathaway μας δείχνει τι να φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού



Τα πρωινά που έχεις αργήσει στο γραφείο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, το ιδανικό outfit για να κάνεις καλή εντύπωση στη συνέντευξη που έχεις αύριο, το κατάλληλο look για το δείπνο που θα γνωρίσεις τους γονείς του και το τέλειο outfit για το πρώτο ραντεβού, είναι μερικές από τις πιο άβολες fashion καταστάσεις που ζούμε καθημερινά.

Σίγουρα, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οφείλουμε στον εαυτό μας να φοράμε μόνο ρούχα που θα μας κάνουν να αισθανθούμε άνετα και να είμαστε οι εαυτοί μας αλλά ακόμα και με γνώμονα αυτή την αλήθεια, χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω βοήθεια.

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι fashionistas του Hollywood δηλαδή και με τις καθημερινές τους street style εμφανίσεις, έχουμε ατελείωτο υλικό για να εμπνευστούμε και να πάρουμε ιδέες. Η Anne Hathaway, αυτή τη φορά, έρχεται να μας βοηθήσει στο ιδανικό look για το πρώτο ραντεβού. Ένα άνετο χουχουλιάρικο παλτό, ένα skort ή ένα σορτσάκι –σου δίνει μεγάλη άνεση κινήσεων- θα σε κάνουν να δείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου και ένα ημιδιάφανο πουκάμισο θα δείξει στον παρτενέρ σου μόνο ότι χρειάζεται να δει!