Η Αθηνά Οικονομάκου μας εμπνέει να φορέσουμε χουχουλιάρικη ζακέτα στην βραδινή μας έξοδο

Η Αθηνά Οικονομάκου μας εμπνέει να φορέσουμε χουχουλιάρικη ζακέτα στην βραδινή μας έξοδο



Θα έχεις ήδη καταλάβει ότι εδώ στο #FollowMe λατρεύουμε τις χουχουλιάρικες ζακέτες με prints και χρώματα και θέλουμε να τις φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μπορεί για χρόνια να τις αγνοούσες, θεωρώντας ότι οι φαρδιές πλεκτές ζακέτες είναι μόνο για το σπίτι και εκείνες τις μέρες του χειμώνα που το κρύο είναι τσουχτερό αλλά φέτος θα σου αλλάξουμε γνώμη. Οι ζακέτες μπορούν να  αντικαταστήσουν το κλασικό blazer ή σακάκι και ενώ σε κρατάνε ζεστή να σε κάνουν να δείχνεις σούπερ stylish.

Λατρέψαμε το look της Αθηνάς Οικονομάκου, κυρίως για τον τρόπο που συνδύασε το δέρμα με την πλεκτή ζακέτα της, κάνοντας το σέξι και edgy look της –δερμάτινο μπούστο και δερμάτινη φούστα- να δείχνει πιο urban και stylish. Ένα must try trend που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος, το οποίο έχει ένα βασικό κανόνα. Δοκίμασε να συνδυάσεις τα βραδινά σου look με oversize χουχουλιάρικες ζακέτες –πρόσεξε να ταιριάζουν τα χρώματα ε!- δημιουργώντας πρωτότυπα looks. Μην διστάσεις να παίξεις με τα prints και τα χρώματα, όπως η Αθηνά η οποία συνδύασε το μαύρο και το μπορντό με nude αποχρώσεις.