To bomber jacket της Φαίη Σκορδά και πώς να το φορέσεις

To bomber jacket της Φαίη Σκορδά και πώς να το φορέσεις



Παρόλο που εδώ και αρκετές σεζόν τα bomber jackets έχουν κάνει και πάλι την εμφάνιση τους, δεν τα έχουμε δει ακόμα αρκετά στις street style εμφανίσεις των ελληνίδων fashionistas. Και ίσως για αυτό το λόγο μας άρεσε  πολύ το γεγονός ότι είδαμε την Φαίη Σκορδά με ένα bomber jacket σε κολεγιακό στυλ.

Είτε πρόκειται για bombers σαν αυτό της Φαίης είτε για jackets σε πιο formal στυλ, είναι ένα πανωφόρι που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και μπορεί να δώσει normcore αέρα ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο. Ιδιαίτερα αν το συνδυάσεις το αθλητικό του στυλ με ένα καλό φόρεμα, ένας συνδυασμός που είναι πολύ must για φέτος. 

Εκτός από τα skinny και boyfriend παντελόνια – το παντελόνι λατρεύει κάθε είδους αθλητικού jacket- τα bombers ταιριάζουν τέλεια με τα skater dressed και τις αντίστοιχες φούστες. Είναι ένας σέξι παιχνιδιάρικος συνδυασμός που παραπέμπει σε στολή cheerleader των αμερικάνικων σχολείων, με τον οποίο δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητη –εντάξει έχουμε δει όλα τα επεισόδια GLEE το παραδεχόμαστε.