Μαύρο και καρό: Εκπνεύσου το grunge look της Jessica Alba

Μαύρο και καρό: Εκπνεύσου το grunge look της Jessica Alba



Για εσένα που λατρεύεις το μαύρο χρώμα και δεν μπορείς να φανταστείς τον  εαυτό σου να φοράει τίποτα άλλο εκτός από σκούρα χρώματα σου έχουμε μία στιλιστική πρόταση που ίσως σε ενδιαφέρει.

Η Jessica Alba εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες με ένα look διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Μακριά από τα glamorous και preppy looks της η Jessica επέλεγε ένα total black σύνολο στο οποίο έδωσε φως, συνδυάζοντας το με καρό πουκάμισο και clutch bag σε έντονο χρώμα. To tartan, εκτός από το denim και το δέρμα, ταιριάζει πολύ και με το μαύρο, δίνοντας στο look σου grunge στοιχεία. Μπορεί ένα καρό πουκάμισο πάνω από ένα μαύρο shirt-dress ως ζακέτα, όπως η Alba, ή να συνδυάσεις ένα καρό φόρεμα με σκούρο opaque καλσόν και μαύρα ankle boots.

Όσον αφορά τα μαύρα chunky boots της Jessica να ξέρεις ότι είναι και πάλι στη μόδα –ναι είναι παρόμοια με αυτά που φορούσαμε στα 90s- και είναι ένα ακόμα από τα κομμάτια από την μόδα της εποχής που αναβιώνονται πάλι φέτος. Μπορείς να τα φορέσεις με μίνι φούστες ή φουστάνια και με skinny jeans ή δερμάτινα παντελόνια. Όπως κατάλαβες τα 90s είναι και πάλι εδώ,  πιο in fashion από ποτέ.