Street style : Η Lily Aldridge προτείνει μαύρο κορμάκι για το ιδανικό casual look

Street style : Η Lily Aldridge προτείνει μαύρο κορμάκι για το ιδανικό casual look...
Street style : Η Lily Aldridge προτείνει μαύρο κορμάκι για το ιδανικό casual look



Eίτε θα κάνεις Πάσχα στην πόλη είτε στο χωριό σου, το σημερινό get the look σίγουρα σε ενδιαφέρει. Και αυτό γιατι πρωταγωνιστεί το απόλυτο must-have τόσο του χειμώνα όσο και του καλοκαιριού, το ολόσωμο κορμάκι. Αν ακόμα δεν έχεις αποκτήσει το δικό σου bodysuit, μην το αμελείς άλλο, τρέξε στα μαγαζιά (στα οποία τρέχουν εξαιρετικές εκπτώσεις) και διάλεξε ένα με κορδόνια ή και όχι.

Η Lily Aldridge λοιπόν προτείνει ένα outfit που μπορείς άμεσα να δοκιμάσεις από το πρωί έως το βράδυ και να είσαι stylish και εντυπωσιακή μαζί. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μάυρο lace-up κορμάκι, το οποίο συνδύασε με ένα used παντελόνι. Όσον αφορά τα παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι παντόφλες (super hot τάση!) και από αξεσουάρ φόρεσε μια μικρή τσάντα χιαστή και τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου. Μια street style εμφάνιση που θα αγαπήσεις και δύσκολα θα αποχωριστείς, μιας και συνδυάζει την άνεση με το ιδιαίτερο στιλ.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις όλα τα must-have item που θα χρειαστείς για να πετύχεις παρόμοιο αποτέλεσμα με την Lily. Είσαι έτοιμη;

Δες εδώ την Kourtney Kardashian με total white look! Θα το λατρέψεις!