Street style : Βάλε το κόκκινο στο casual look σου όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Street style : Βάλε το κόκκινο στο casual look σου όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου...
Street style : Βάλε το κόκκινο στο casual look σου όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου



Μια πολύ στιλάτη και γρήγορη λύση για να ανανεώσεις το καθημερινό casual look σου, είναι να φορέσεις ένα item σε κάποιο έντονο χρώμα. Το ίδιο σκέφτηκε πρόσφατα και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία με το κόκκινο χρώμα στο ντύσιμο της, κατάφερε να κάνει την διαφορά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια-ηθοποιός φόρεσε ένα κατακόκκινο πουκάμισο σε wrap μορφή, τo οποίο συνδύασε εξαιρετικά με ένα slim παντελόνι. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι nude strappy πέδιλα και από κοσμήματα διάλεξε μόνο κρεμαστά σκουλαρίκια.Ένα ντύσιμο τόσο απλό, αλλά τόσο chic και εντυπωσιακό! Από τη μια casual και από την άλλη πιο καλό, κάτι που το κάνει ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, πάρε παράδειγμα απλο την κομψή Ντορέττα και διάλεξε κόκκινο, μπλε, κίτρινο ή ότι άλλο έντονο χρώμα εσύ θες στο ντύσιμο σου. Άνοιξη έχουμε, λίγο χρώμα πάντα είναι απαραίτητο. Check την gallery και copy the look!

Θες να δεις ένα street style που αν το δοκιμάσεις θα το λατρέψεις; Η blogger Alessandra Pereira έχει την ιδανική πρόταση (click εδώ).