Το sportswear στυλ της Στέλλα Καλλή και πώς να βγεις βόλτα την Κυριακή

 Το sportswear στυλ της Στέλλα Καλλή και πώς να βγεις βόλτα την Κυριακή



Ξέρουμε ότι υπάρχουν και τα κορίτσια που αισθάνονται άνετες  μόνο σε φόρμες και χαλαρά top και για αυτό το λόγο όταν είδαμε την σχετική εμφάνιση της Στέλλας Καλλή δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα ξεχωριστό άρθρο για το sport ντύσιμο, εμπνευσμένο από το outfit της γνωστής τραγουδίστριας.

Γιατί το κυριακάτικο brunch μπορεί να είναι το νέο trend αλλά είναι η μόνη μέρα που μπορείς να ντύνεσαι casual και να είσαι χαλαρή, χωρίς να νοιάζεσαι για must try trends και fashion rules. Θες ρούχα που να είναι άνετα, να μην τσαλακώνονται εύκολα αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό να μην σου χαλάει την εμφάνιση.

Οι φόρμες είναι κατάλληλες για χαλαρή βόλτα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι super stylish φορώντας αθλητικά ρούχα. Διάλεξε tops σε παστέλ χρώματα ή γεμάτα prints, χαλαρές φόρμες που είναι πιο φαρδιές στην περιοχή των γλουτών και στενεύουν προς τα κάτω. Μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου leggings και να τα συνδυάσεις με μία μακριά μπλούζα από πάνω. Μην ξεχάσεις –όπως σου λέμε κάθε φορά- ότι τα sneakers σου πρέπει να ξεχωρίζουν και να τραβούν τα βλέμματα πάνω σου.

Τώρα… αν κατά τύχη πας και στο γυμναστήριο πριν το brunch ακόμα καλύτερα!