Street style : To Σ/Κ θέλει άσπρο και μαύρο σαν το look της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Weekend inspo : To Σ/Κ θέλει άσπρο και μάυρο σαν το look της Ντορέττας Παπαδημητρίου...
Street style : To Σ/Κ θέλει άσπρο και μαύρο σαν το look της Ντορέττας Παπαδημητρίου



To αγαπημένο Σαββατοκύριακο είναι εδώ και σίγουρα κάποια έξοδο θα έχετε κανονίσει. Θα μου πείτε τώρα τι θα φορέσετε! Μην ανησυχείτε καθόλου μιας και βρήκαμε την τέλεια και ιδανική στιλιστική επιλογή για να δοκιμάσετε όλες. Η έμπνευση για το weekend λοιπόν, είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία κάθε μέρα στην εκπομπή ''Καλημερούδια'' δοκιμάζει νέα look και δεν φοβάται να πειραματίζεται με το στιλ της.

Συγκεκριμένα το outfit που δοκίμασε και σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για το Σ/Κ είναι εκείνο το black & white σύνολο που δοκίμασε. Η Ντορέττα επέλεξε ένα μαύρο tank top,το οποίο συνδύασε και πέρασε μέσα από μια λευκή τζιν φούστα. Το outfit ολοκλήρωσε πολύ στιλάτα με μια λεπτή μαύρη ζώνη και lace-up γόβες στο ίδιο χρώμα. Τελικά το casual στοιχείο της τζιν φούστας με το πιο επίσημο των ψηλοτάκουνων, έδεσαν εξαιρετικά και δημιούργησαν ένα chic look.

Aν θες και εσύ να δώσεις μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο ντύσιμο, δεν έχεις παρά να δεις την gallery που ακολουθεί και να βάλεις στην σωστή σειρά όλα τα must-have του look. Καλό Σ/Κ και καλές, αξέχαστες βόλτες.

- Oι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Prego style : Δες εδώ πως να ντυθείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σου πιο chic από ποτέ!