Street style : Μετέτρεψε τη μαύρη ολόσωμη φόρμα σε casual κομμάτι, όπως η Μαίρη Συνατσάκη

Μετέτρεψε τη μαύρη ολόσωμη φόρμα σε casual κομμάτι, όπως η Μαίρη Συνατσάκη...
Street style : Μετέτρεψε τη μαύρη ολόσωμη φόρμα σε casual κομμάτι, όπως η Μαίρη Συνατσάκη



Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, μια ολόσωμη μαύρη φόρμα είναι άκρως απαραίτητη πια στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού στην κυριολεξία μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Στο γραφείο, στην βόλτα αλλά και στην βραδινή έξοδο αποτελεί το απόλυτο must-have του χειμώνα.

Έτσι λοιπόν όταν είδαμε να την φορά η Μαίρη Συνατσάκη στο ''Σπάτα Live'' ενθουσιαστήκαμε γιατί προσθέσαμε άλλο ένα συνδυασμό  που μπορούμε και εμείς να δοκιμάσουμε φορώντας την δική μας μαύρη ολόσωμη φόρμα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ως κεντρικό κομμάτι του look, την φόρμα και την συνδύασε με ένα λευκό cropped top με μακριά μανίκια (μεγάλη τάση για φέτος). Το ντύσιμο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και τα μαλλιά της τα έπιασε σε μια chic αλογοουρά. Ένα outfit που μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται επίσημο, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για μια casual επιλογή (σε αυτό φυσικά βοήθησε το cropped top και τα γυρισμένα μπατζάκια).

Ξέφυγε και εσύ από τις συνηθισμένες στιλιστικές σου συνήθειες και ακολούθησε το παράδειγμα της Μαίρης. Ότι χρειάζεσαι θα το βρεις στην gallery που ακολουθέι. Αν πάλι θες κάπου να πας το βράδυ, στο ίδιο look πρόσθεσε ένα statement κολιέ και κλέψε όλες τις εντυπώσεις.

Δες εδώ, την Ελένη Τσολάκη με το ιδανικό casual look για όλες τις ώρες!