Street style : H μαύρη ολόσωμη φόρμα της Μαρίας Μενούνος είναι το απόλυτο must-have του Σ/Κ

H μαύρη ολόσωμη φόρμα της Μαρίας Μενούνος είναι το απόλυτο must-have του Σ/Κ!
Street style : H μαύρη ολόσωμη φόρμα της Μαρίας Μενούνος είναι το απόλυτο must-have του Σ/Κ



Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα αυτό που περιμένουμε όλες μας είναι το Σαββατοκύριακο για λίγη χαλάρωση και εξόδους για να περάσουμε καλά με την παρέα ή με το έτερον ήμισυ. Και αυτό τι σημαίνει;  Ξεχνάμε για λίγο τις φόρμες και τα casual ρούχα και επιλέγουμε λίγο πιο εντυπωσιακά και επίσημα look.  Φυσικά δεν προτείνουμε υπερβολικές εμφανίσεις αλλά κομψές και στιλάτες επιλογές.

Μια τέτοια πραγματοποίησε και η Μαρία Μενούνος, μιας και το μαύρο ντύσιμο της, μας έβαλε σε σκέψεις για να το δοκιμάσουμε και εμείς. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Ε! Συγκεκριμένα φόρεσε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα (και μια ζώνη στη μέση) και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι strappy πέδιλα στο ίδιο χρώμα.

Μια εμφάνιση ιδανική για όλες τις γυναίκες και τα σωματότυπα. Αν ακόμα δεν έχεις στη ντουλάπα σου μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, τότε εκμεταλλέσου τις εκπτώσεις και επέλεξε ένα κλασικό σχέδιο που θα φοράς πολλά χρόνια. Η Μαρία την δοκίμασε; Εσύ;  Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι, συν statement κολιέ για ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Δες εδώ, πως η Αθηνά Οικονομάκου δίνει στο denim ένα σέξι στοιχείο!