Street style : Ακολούθησε και εσύ το stylish ασπρόμαυρο look της Ελένης Φουρέιρα

Πες ''fashion ναι'' στο stylish ασπρόμαυρο look της Ελένης Φουρέιρα...
Street style : Ακολούθησε και εσύ το stylish ασπρόμαυρο look της Ελένης Φουρέιρα



H Eλένη Φουρέιρα μπορεί στη μουσική σκηνή να ντύνεται πιο εκκεντρικά και fashion forward, στην προσωπική της ζωή φαίνεται ότι κρατά πιο ήρεμους στιλιστικούς τόνους αφού τα outfit που επιλέγει είναι πιο κλασικά και προσεγμένα. Φυσικά τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και παπούτσια δύσκολα τα αποχωρίζεται (και καλά κάνει!).

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις της Ελένης στο instagram, ''κολλήσαμε'' σε μια εμφάνιση που πολύ μας άρεσε και πολύ άνετα μπορούμε να την πετύχουμε και εμείς. Συγκεκριμένα φόρεσε μια μαύρη φούστα, ένα λευκό πουκάμισο, μια μακριά μαύρη ζακέτα και όλα αυτά τα συνδύασε εκπληκτικά με μια κρεμαστή τσάντα, statement πέδιλα και μαύρα γυαλιά ηλίου, όλα αυτά και πάλι σε μαύρη απόχρωση.

Ένα look εντυπωσιακό και casual που ο ασπρόμαυρος συνδυασμός, το κάνει ακόμα πιο stylish. Όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τα έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας, αφού είναι basic κομμάτια που από καμία ντουλάπα δεν πρέπει να λείπουν. Αν πάλι εσένα κάτι σου λείπει, δες την gallery που ακολουθεί και παίξε με το black & white!

Δες εδώ, πως η Μαρία Μενούνος φορά το floral πουκάμισο μέσα στον χειμώνα!