Street style : H Victoria Beckham με γκρι σύνολο δείχνει chic και stylish

H Victoria Beckham αποδεικνύει ότι ένα total γκρι σύνολο μπορεί να είναι chic και stylish...
Street style : H Victoria Beckham με γκρι σύνολο δείχνει chic και stylish



 Για την Victoria Beckham μπορούμε να πούμε το εξής, είναι σταθερή στις στιλιστικές της επιλογές, λατρεύει τα μονόχρωμα και τα co-ord σύνολα και φυσικά δεν αποχωρίζεται στιγμή τα ψηλοτάκουνα της. Ως πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας και με τόσα χρόνια εμπειρίας, κάθε look που επιλέγει επίσημο ή πιο casual, είναι ένα μικρό μάθημα μόδας για εμάς τις γυναίκες.

Μια εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε τον παραπάνω κανόνα και για άλλη μια φορά ξεχώρισε με το ootd της (δηλαδή outfit of the day). Συγκεκριμένα φόρεσε ένα γκρι μάλλινο co-ord σύνολο, με το cropped παντελόνι και το αμάνικο τοπ να κάνουν την διαφορά. Από αξεσουάρ η Victoria επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλά μποτάκια με κορδόνια και οversized μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ένα look safe, σικάτο, σύγχρονο και ιδανικό για όλες τις ώρες τις ημέρας. Κι όμως ένα γκρι σύνολο αν αποτελείται από ποιοτικά και σωστά κομμάτια, μπορεί να αποδειχτεί μια πολύ εντυπωσιακή επιλογή. Ακολούθησε τα στιλιστικά βήματα της Victoria και δες τι χρειάζεσαι από την gallery που ακολουθεί.

Click εδώ, για να δεις το τέλειο street style της Elsa Hosk!