Street style : H Liv Tyler super stylish, συνδυάζει μοναδικά την τζιν ολόσωμη φόρμα

Θες μια super stylish εμφάνιση; Επέλεξε τζιν ολόσωμη φόρμα όπως η Liv Tyler...
Street style : H Liv Tyler super stylish, συνδυάζει μοναδικά την τζιν ολόσωμη φόρμα



H Liv Tyler, είναι μια πολυάσχολη μαμά που ασχολείται η ίδια με τα παιδιά της, και δεν είναι λίγες φορές που ο φακός την έχει απαθανατίσει να πηγαίνει τον γιο της τα πρωινά στο σχολείο. Άλλη μια τέτοια περίπτωση ήταν και η τελευταία της εμφάνιση, έξω από το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη που ειλικρινά αγαπήσαμε. Η όμορφη ηθοποιός, αποδεικνύει πως και το mommy style μπορεί να είναι εντυπωσιακό και στιλάτο.

Συγκεκριμένα ως κεντρικό κομμάτι του outfit επέλεξε μια τζιν ολόσωμη φόρμα - η οποία εκτός από άνετη, αποτελεί από μόνη της ένα look – και την συνδύασε με ένα statement καμηλό παλτό με ιδιαίτερο λεοπάρ print. Το casual ντύσιμο, ολοκλήρωσε με μαύρη κρεμαστή τσάντα σε μεσαίο μέγεθος και κλασικές μαύρες μπαλαρίνες. Mάλλον μιλάμε για τον πιο stylish συνδυασμό που μπορείς και εσύ εύκολα να πετύχεις αφού λίγο-πολύ όλες έχουμε μια τζιν ολόσωμη φόρμα.

Για περισσότερη έμπνευση αλλά και για να βρεις όλα τα hot item της Tyler, δεν έχεις παρά να δεις την gallery που ακολουθεί. Και μην ξεχνάς η μόδα είναι ένα παιχνίδι, που όλες πρέπει και αξίζει να παίζουμε μαζί της...

Δες εδώ, την ηθοποιό Ruth Wilson δοκιμάζει ανδρόγυνο look με ένα twist!