Η Μαίρη Συνατσάκη δοκιμάζει ένα ακόμη trend της σεζόν και το κάνει τέλεια

Η Μαίρη Συνατσάκη δοκιμάζει ένα ακόμη trend της σεζόν και το κάνει τέλεια



Μία από τις πιο καλοντυμένες ελληνίδες celebrity, κυρίως για το γεγονός ότι δεν παραλείπει ποτέ να ντύνεται ανάλογα με την ηλικία της, βάζοντας στην άκρη το έντονο make up και άκρως στιλιζαρισμένα ρούχα.

Casual στυλ δεν σημαίνει να ντύνεσαι πρόχειρα και η Μαίρη Συνατσάκη το ξέρει αυτό και το πετυχαίνει προσαρμόζοντας τα trends της σεζόν στο δικό της χαλαρό και νεανικό στυλ. Η σαλοπέτα ή αλλιώς dungarees είναι για μία ακόμα χρονιά must. Φέτος πιο πολύ από κάθε χρονιά το στυλ είναι συνώνυμο της άνεσης και της πρακτικότητας και για αυτό το λόγο τα dungarees πρέπει να έχουν μία θέση στην ντουλάπα σου.

Φόρεσε τα με ένα καρό πουκάμισο και sneakers για μία χαλαρή βόλτα όπως η Μαίρη ή με high heels και ημιδιάφανα πουκάμισα για την βραδινή έξοδο. Στις κρύες μέρες του χειμώνα, τόλμησε να φορέσεις πουλόβερ μέσα από τη σαλοπέτα σου αφού θα είναι ο απόλυτος συνδυασμός για φέτος. Το πιο ιδανικό jacket για να συνδυάσεις τα dungarees δεν είναι άλλο από αυτό που προτείνει η Μαίρη, το biker jacket που φτάνει μέχρι τη μέση.