Heidi Klum : Δοκιμάζει το απρόμαυρο ριγέ με κόκκινα αξεσουάρ και εντυπωσιάζει

Ασπρόμαυρο ριγέ και κόκκινο : Hot συνδυασμός! H Heidi Klum τον δοκίμασε και πέτυχε, εσύ;
Heidi Klum : Δοκιμάζει το απρόμαυρο ριγέ με κόκκινα αξεσουάρ και εντυπωσιάζει



Σε event για το ''America's Got Talent'' show παρευρέθηκε η Heidi Klum και όπως είναι φυσικό η εμφάνιση της μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογράφων. Λαμπερή και όμορφη πόζαρε με το πιο εντυπωσιακό outfit που την έχουμε δει τελευταία να επιλέγει.

Συγκεκριμένα η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έκανε την διαφορά συνδυάζοντας το ασπρόμαυρο ριγέ με τα κόκκινα αξεσουάρ. Το ριγέ φόρεμα αναδείχτηκε υπέροχα με την φαρδιά κόκκινη-μαύρη δερμάτινη φούστα (όπως και το σώμα της) αλλά και με τα κατακόκκινα πέδιλα. Ένα look πολύ ενδιαφέρον και εύκολο να το δοκιμάσεις και εσύ ακόμα και σήμερα, μη μου πεις ότι δεν έχεις ένα ριγέ φόρεμα ή κόκκινα πέδιλα ή γόβες. Κάνε την ανατροπή όπως η Heidi και δοκίμασε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Πρόσεχε μόνο οι ρίγες να είναι κάθετες ώστε να μακραίνουν την σιλουέτα σου σε αντίθεση με τις οριζόντιες που θα σου χαρίσουν extra όγκο.

Για καλύτερα και πετυχημένα στιλιστικά αποτελέσματα, η gallery που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να φορέσεις το ριγέ φόρεμα πιο εντυπωσιακά από ποτέ...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Δες εδώ την Karlie Kloss στην στήλη του get the look με το ιδανικό ντύσιμο για το ταξίδι.