Το sporty chic look της Νίκης Κάρτσωνα και γιατί να βάλεις ξανά τα sneakers στη ζωή σου

Το sporty chic look της Νίκης Κάρτσωνα και γιατί να βάλεις ξανά τα sneakers στη ζωή σου



Η παρουσιάστρια της ενότητας «Find your style» της εκπομπής JoinUs, Νίκη Κάρτσωνα, μας δείχνει πώς να εντάξουμε το sporty chic look στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Με τα sneakers να έχουν επανέλθει για τα καλά στα must trends της σεζόν, είναι να πειστείς ότι μπορείς επιτέλους να βάλεις στην άκρη τα ψηλοτάκουνα σου και να είσαι στιλάτη και χαλαρή όλη μέρα με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Δεν χρειάζεσαι πλέον φόρμες και look γυμναστήριου για να φορέσεις τα αθλητικά σου αλλά πολύ φαντασία και σταθερά βήματα μέχρι να γίνεις εξπέρ στο mix&match και να παίζεις το νέο trend στα δάχτυλα.

Άρχισε αντικαθιστώντας τις κλασικές  μπαλαρίνες ή τα ankle boots, με αθλητικά, κάθε φορά που θέλεις να φορέσεις τζιν με τοπ ή πουλόβερ. Στη συνέχεια δοκίμασε συνδυασμούς, όπως αυτός της Νίκης Κάρτσωνα, συνδυάζοντας τα αθλητικά με ένα χαλαρό τοπ και δερμάτινα leggings. Ένας συνδυασμός που μπορείς να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τέλος, εκπνεύσου από τις street style εμφανίσεις των Εβδομάδων Μόδας και δοκίμασε αθλητικά με girly φουστάνια ή skater φούστες. Το sneaker trend προστάζει αθλητικά σε έντονα χρώματα και ξεκούραστο περπάτημα από το πρωί μέχρι το βράδυ.