To casual chic outfit της Maria Menounos και πώς θα φορέσεις σωστά το παντελόνι καμπάνα

To casual chic outfit της Maria Menounos και πώς θα φορέσεις σωστά το παντελόνι καμπάνα



Την έχουμε συνηθίσει με τουαλέτες και βαριά κοσμήματα και λατρεύουμε το γεγονός ότι η Maria Menounos δείχνει τόσο stylish στη συγκεκριμένη street style εμφάνιση της. Μας δείχνει το σωστό look για να φορέσεις και να αναδείξεις το παντελόνι καμπάνα και εμείς δεν έχουμε παρά να αντιγράψουμε τις συμβουλές της.

Το tricky με τα παντελόνια καμπάνα, είναι το γεγονός ότι προέρχονται από μία αρκετά κιτς εποχή –όσον αφορά τη μόδα- και για αυτό το λόγο πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική όταν δοκιμάζεις αυτό το look. Ή απλά να κάνεις ό,τι κάνει και η Menounos. Διάλεξε ένα παντελόνι καμπάνα ή αλλιώς flare σε σκούρο χρώμα και φόρεσε το με ένα απλό tank top. Διάλεξε ένα bomber ή biker jacket το οποίο θα φτάνει μέχρι τη μέση σου, στην αρχή του παντελονιού έτσι ώστε να  μην σε πνίγει και σε κονταίνει.

Μπορείς να φορέσεις την μπλούζα σου μέσα από το παντελόνι για να δώσεις χαρακτήρα office look στο σύνολο σου ή να το αφήσεις χαλαρό όπως η Maria. Πρόσεξε ότι και η μπλούζα, όπως και το jacket, σταματάει ακριβώς στην αρχή του παντελονιού. Επειδή λόγω της καμπάνιας, αυτό που θα φαίνεται από τις pumps σου θα είναι μόνο η μύτη, επίλεξε παπούτσια με μεταλλική μύτη ή μεταλλικές αποχρώσεις, για να δώσεις όση έμφαση χρειάζεται σε αυτό το σημείο.