Amal Clooney : Δοκιμάζει την ρομαντική δαντέλα με το ιδιαίτερο σουέντ και εντυπωσιάζει

Η Amal Clooney συνδυάζει σουέντ με λευκή δαντέλα και κλέβει τις εντυπώσεις...
Amal Clooney : Δοκιμάζει την ρομαντική δαντέλα με το ιδιαίτερο σουέντ και εντυπωσιάζει



Αν μετρούσαμε τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η Amal Clooney μόνο τον προηγούμενο μήνα θα χάναμε το μέτρημα. Και το αξιοσημείωτο δεν είναι ότι κάνει πολλές εμφανίσεις, το εντυπωσιακό είναι ότι όλες έχουν κάτι να μας πουν και την επόμενη ώρα όλοι ασχολούνται με το τι φόρεσε και πως.  

Το στιλ της Amal θεωρείται σε γενικές γραμμές κλασικό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα δοκιμάσει πιο casual και απλά looks. H αλήθεια είναι ότι της αρέσει αρκετά να πειραματίζεται αφού κάθε outfit που μας προτείνει είναι εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο.

Έτσι και αυτή την φορά, εμφανίστηκε σε ένα βραδινό δείπνο με ένα ντύσιμο που πραγματικά ζηλέψαμε. Και τι φόρεσε; Ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα ήταν αρκετό να κάνει την διαφορά, βέβαια δεν σταμάτησε εκεί , μιας και με το σουέντ πανωφόρι που επέλεξε να φορέσει από πάνω έδεσε υπέροχα με το υπόλοιπο σύνολο. Τέλος ολοκλήρωσε το look με λευκά strappy πέδιλα και clutch σε σουέντ ύφασμα.

Ένα μπράβο στην Amal, διότι ένωσε δύο μεγάλες τάσεις για φέτος, αυτής της δαντέλας και του σουέντ. Μην το σκέφτεσαι άλλο, δοκίμασε το ακόμα και σήμερα...

Δες εδώ, την στιλάτη αδερφή της Αmal!