Jamie Chung : Πως συνδυάζει την ριγέ φούστα

Η Jamie Chung, προτείνει την δική της εκδοχή για την ριγέ φούστα και απλά εντυπωσιάζει...
Jamie Chung : Πως συνδυάζει την ριγέ φούστα



Jamie Chung, το κορίτσι που γνωρίζουμε πιο πολύ για το στιλ του παρά για τις ταινίες που έχει παίξει, αφού είναι ηθοποιός, κατάφερε για άλλη μια φορά να μας απασχολήσει με το τι επέλεξε να φορέσει. Αυτό που μας αρέσει σε αυτό το τόσο fashion κορίτσι είναι ότι δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο στιλ, αντίθετα δεν φοβάται τη μία μέρα να εμφανιστεί με ένα total boho look και την άλλη ακριβώς μέρα να κάνει μια πιο rock επιλογή. Άλλωστε αυτό είναι η μόδα, ένα συνεχές παιχνίδι χωρίς όρια και κανόνες.

Και επειδή η ίδια σαφώς γνωρίζει τι είναι τάση και τι όχι, δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει και η ίδια την ριγέ ασπρόμαυρη φούστα. Mεγάλη τάση για φέτος που δεν μένει εκεί αλλά βλέπουμε τις ρίγες να κατακλύουν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Εμείς βέβαια θα επιμείνουμε στη φούστα σε αυτή την περίπτωση και στον τρόπο που την συνδύασε η ηθοποιός. Το μαύρο απλό τοπ, η chic τσάντα και τα υπέροχα πέδιλα αποτέλεσαν την τέλεια λύση έτσι ώστε το επίκεντρο του outfit να είναι η εφαρμοστή ριγέ φούστα.

Μην περιμένεις άλλο, κάνε δική σου μια ριγέ φούστα σε όποιο στιλ και εκδοχή πιστεύεις ότι σου πηγαίνει και δώσε στο ντύσιμο σου την chic και κομψή πινελιά που θες. Προσοχή στις οριζόντιες ρίγες αφού προσθέτουν επιπλέον όγκο στις περιοχές που δεν επιθυμείς, αντίθετα με τις κάθετες που δίνουν το ύψος και την ψευδαίσθηση της ψιλόλιγνης σιλουέτας στο λεπτό.

Δες εδώ, την πιο φλογερή εμφάνιση της Jamie Chung που έχει κάνει ποτέ!