Επένδυσε και εσύ στην τάση που θέλει το jean απόλυτο πρωταγωνιστή

Η Kate Hudson στο αερόδρομιο με total jean look απλά ξεχωρίζει...
Επένδυσε και εσύ στην τάση που θέλει το jean απόλυτο πρωταγωνιστή



Την πάντα χαμογελαστή και λαμπερή ηθοποιό Kate Hudson, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Θα μου πεις και αυτό είναι είδηση; Όχι βέβαια αλλά το τι φόρεσε σίγουρα έχει σημασία αφού τα τελευταία χρόνια η διάσημη ηθοποιός μας απασχολεί με τις στιλιστικές της επιλογές. Τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις επίσημες εμφανίσεις προσέχει πολύ καλά τι θα φορέσει με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες stars του Hollywood.

Mε το total jean look που επέλεξε στο ταξίδι της έκανε την έξυπνη κίνηση, αφού τα συγκεκριμένα ρούχα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν ποτέ από τη μόδα και ειδικότερα αν συνδυάσεις σ' ένα outfit παραπάνω από 2 αποχρώσεις του jean. Oι λευκές γόβες και η τσάντα σε χρώμα ταμπά, έδωσαν την chic πινελιά, κάνοντας το σύνολο ιδιαίτερο κομψό.

Τι λες, εσύ θα το δοκίμαζες; Εμείς θα στο συνιστούσαμε χωρίς πολύ σκέψη, διότι δύσκολα θα παίξεις έξω και θα κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος όσον αφορά τον συνδυασμό των jeans. Παίξε και εσύ με το ανθεκτικό και τόσο αγαπημένο ύφασμα και δημιούργησε χωρίς φόβο μοναδικά outfits.

Δες εδώ, πόσο πολύ αγαπά το jean η διάσημη ηθοποιός!