Το maxi φόρεμα της Miranda Kerr το αγαπήσαμε όλες

Η Miranda Kerr μας θυμίζει πως ένα maxi φόρεμα μπορεί να γίνει καθημερινή μας συνήθεια...
Το maxi φόρεμα της Miranda Kerr το αγαπήσαμε όλες



O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μiranda Kerr, στο αεροδρόμιο καθώς επέστρεφε από το Τόκυο όπου είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Φυσικά δεν μας απογοήτευσε αφού το στιλ της πάντα είναι προσεγμένο, περιποιημένο και chic. Το διάσημο μοντέλο αγαπάει τη μόδα και η μόδα το ίδιο, έτσι δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει και αυτή την φορά μιας και μας εντυπωσίασε το μπλε και αέρινο maxi φόρεμα

Το μακρύ φόρεμα αποτελεί μια καλή και πολλές φορές ασφαλή επιλογή για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και πως να το συνδυάσεις. Ειδικότερα τώρα την άνοιξη είναι η τέλεια ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου maxi φόρεμα σε όποιο print και σχέδιο θέλεις.

Στο συγκεκριμένο look, το φόρεμα της Miranda έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια δίνει και την πρέπουσα σημασία στα αξεσουάρ, τα οποία επιλέγει σε ένα χρώμα, το μαύρο που ταιριάζει ιδανικά με το μπλε χρώμα. Επένδυσε και εσύ στο συγκεκριμένο είδος φορέματος γιατί θα σε βγάλει παραπάνω από μια φορά ασπροπρόσωπες, συνδυάζοντας το ποκιλοτρόπως.

Δες εδώ, την Miranda στην παραλία χωρίς ίχνος make - up!