Prom Dress: H Freida Pinto σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Μπορεί εμείς στην Ελλάδα να μην έχουμε σαν παράδοση τον σχολικό χορό Prom αλλά μπορούμε να φορέσουμε τα ρομαντικά και πολύ θηλυκά φορέματα που συνηθίζονται για την περίσταση σε γάμους, καλέσματα και επίσημα events.
Prom Dress: H Freida Pinto σου δείχνει πώς να το φορέσεις



H ηθοποιός Freida Pinto λατρεύει το trend και το αποδεικνύει, αφού εμφανίστηκε με λιλά full skirt φόρεμα κεντημένο με λουλούδια σε event για την προώθηση της καινούριας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Freida επέλεξε ένα φόρεμα με διαφάνεια και κρύσταλλα σε έντονη μοβ απόχρωση και το συνδύασε με nude γόβες και διακριτικό clutch αλλά εσύ μπορείς να ερμηνεύσεις το trend με το δικό σου τρόπο.

Φόρεσε ένα σατέν μίντι φόρεμα ή ένα φλοράλ φόρεμα από οργάντζα, συνδύασε το με κλασικές γόβες και ένα μικρό, μονόχρωμο τσαντάκι. Αν διαλέξεις έντονο χρώμα όπως γαλάζιο ή πράσινο της μέντας, κράτησε τα αξεσουάρ σου σε μίνιμαλ τόνους για να μην παραφορτώσεις το look σου ενώ αν προτιμήσεις να δώσεις ρομαντικο αέρα στην εμφάνισή σου με ένα φλοράλ frock τότε προτίμησε λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια και γόβες με λουράκια. 

Πιάσε τα μαλλιά σου σε χαμηλό κότσο και εφάρμοσε ένα κραγιόν σε απαλή ροζ απόχρωση που ολοκληρώσει ιδανικά μία απόλυτα θηλυκή εμφάνιση με vintage αισθητική.