Το total one color look της Ελένης Μενεγάκη και 10 τρόποι που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις

Το total one color look της Ελένης Μενεγάκη και 10 τρόποι που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις



Το ότι η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα μεσάτα μίνι φορέματα είναι γνωστό. Της ταιριάζουν ιδιαίτερα, αναδεικνύουν τις καμπύλες της και είναι το ιδανικό φόρεμα για να δείχνει όσο σέξι και sophisticated χρειάζεται. Μία safe επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, με την οποία δύσκολα θα αποτύχεις στιλιστικά.

Αυτό που μας ενθουσιάζει στην επιλογή του σημερινού outfit της Ελένης είναι το γεγονός ότι η παρουσιάστρια επέλεξε ένα total one color look.  Όσο και αν λατρεύουμε τα χρώματα και το colorblocking, έχουμε αγαπήσει την νέα τάση του monochrome. Είτε πρόκειται για το ίδιο χρώμα είτε για συνδυασμό από διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος, τα μονόχρωμα σύνολα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη, πιο αδύνατη και είναι η τέλεια ευκαιρία να πειραματιστείς με πολύ έντονα χρώματα τα οποία δεν θα επέλεγες σε άλλη περίπτωση.

Επίλεξε μεσάτα ή αέρινα φορέματα σε μπορντό, μοβ, κόκκινο, πράσινο, μπλε ή παστέλ αποχρώσεις και συνδύασε τα με high heels ή flats στο ίδιο χρώμα. Αν θες να επιλέξεις ρούχα με prints, φρόντισε τα παπούτσια σου να έχουν τουλάχιστον μία απόχρωση από τα prints του φορέματος σου.

 Αν θες να τολμήσεις, δοκίμασε να φορέσεις ένα crop top και μία φούστα ή ένα μεσάτο παντελόνι στο ίδιο χρώμα, η σιλουέτα σου θα δείχνει πιο λιγνή και θα κερδίσεις πόντους στυλ αμέσως.