Rihanna VS Kim Kardashian: Ποια έκλεψε τα βλέμματα;

Ποιά κέρδισε την μάχη της πιο καλοντυμένης.
Rihanna VS Kim Kardashian: Ποια έκλεψε τα βλέμματα;



Είναι δύο από τις πιο σέξι celebrities, οι οποίες μας έχουν συνηθίσει σε άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις ποιος θα το πίστευε όμως την μάχη της πιο hot celebrity θα κέρδιζε η πιο.. εμ.. ντυμένη;

Μιλάμε για την χθεσινή εμφάνιση των Rihanna και Kim Kardashian στο ετήσιο Diamond Ball. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό gala προς τιμήν του Clara Lionel Foundation. Οι δύο stars τράβηξαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους, για διαφορετικό λόγο η κάθε μια.

Καταλαβαίνεις ότι όταν πρόκειται για τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όσο σέξι και αν νιώθεις πρέπει να υπακούς κάποιους βασικούς στιλιστικούς κανόνες. Η προσπάθεια της 34χρονης Kim να κλέψει τα κλικς των παπαράτσι ήταν ακατάλληλη για την περίπτωση και η αλήθεια είναι ότι έδειχνε την υπερπροσπάθεια που είχε καταβάλει για να μας πείσει για το πόσο σέξι είναι.

Αντιθέτως η Rihanna ενθουσίασε με την Zac Posen τουαλέτα της, η οποία ταίριαζε πολύ ενδυματολογικά στο εν λόγω event και ήταν από τις λίγες φορές που την βλέπουμε «ντυμένη» στο κόκκινο χαλί καταλήγοντας να δείχνει πιο σέξι και αισθησιακή από κάθε ημίγυμνη της εμφάνιση. Το χρώμα ταίριαζε ιδανικά με αυτό του δέρματος της και το μπορντό κραγιόν τόνιζε τον edgy χαρακτήρας της. Μία πολύ σικ εμφάνιση, χωρίς να χάνει η ίδια το προσωπικό της στυλ.

Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την διαφορά των δύο star στα μάτια μας, όταν οι δύο τους εμφανίστηκαν αγκαλιά στη διάρκεια του event. Όσο και αν προσπάθησε η Kim να εντυπωσιάσει η Rihanna ήταν αυτή που έκλεψε την καρδιά μας.