Γιατί το έκανες αυτό; H Jennifer Garner φωσφορίζει με το ροζ neon φόρεμά της

Γιατί το έκανες αυτό; H Jennifer Garner φωσφορίζει με το ροζ neon φόρεμά της



Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στιλιστικά, από το να καταφέρεις να βρεις το ιδανικό φόρεμα για το σώμα σου, να έχει πιέτες και έντονα σχέδια στη μέση και παρόλα αυτά να σου ταιριάζει χωρίς να σε παχαίνει, από το να το εντοπίσεις σε λάθος χρώμα. Τι να κάνεις, το αγοράζεις έτσι ή περιμένεις να το φέρει σε άλλο χρώμα η μπουτίκ της γειτονιάς;

Αυτό πρέπει να έπαθε και η Jennifer Garner –δες σύζυγος Ben Affleck- η οποία ενώ έχει καταφέρει το ακατόρθωτο, δηλαδή να δείχνει η μέση της  λεπτή με ένα τέτοιο κόψιμο, το νέον ροζ χρώμα του κουράζει τόσο τα μάτια σου, που αν το κοιτάξεις για πολύ ώρα θα χρειαστείς κολλύριο. Παρόλο που σου προτείνουμε πολύ συχνά να εντάξεις τα έντονα χρώματα στη ζωή σου, ακόμα και το χειμώνα, το total neon look δεν συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα. Αν θες να φορέσεις ροζ χωρίς να μοιάζεις με τη Barbie ή σαν να πηγαίνεις σε party στα 80s, τότε δοκίμασε την pastel ή baby pink εκδοχή του.

Κατά τα άλλα, μας αρέσει πολύ το clutch bag σε μεταλλική απόχρωση και τα peep-toe heels που έχει επιλέξει η Garner είναι ιδανικά για να αναδείξουν ένα περίεργο φόρεμα, χωρίς να είναι τα ίδια βαρετά.

 

Και τώρα λίγο κολλύριο, παρακαλώ!