Hot or Not : Ποιο μοντέλο φόρεσε over the knee μπότες με 35 βαθμούς κελσίου;

Υπερβολική επιλογή ή όχι;
Hot or Not : Ποιο μοντέλο φόρεσε over the knee μπότες με 35 βαθμούς κελσίου;



Η ζέστη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι αισθητή και μερικές φορές πολύ ενοχλητική. Όπως είναι φυσικό οτιδήποτε ζεστό σε ρούχο και κλειστό σε παπούτσι είναι απαγορευτικό και μπαίνει φυσικά βαθιά στη ντουλάπα. Την θέση τους παίρνουν τα ανάλαφρα και χρωματιστά ρούχα και τα ανοιχτά παπούτσια, όπως πέδιλα κτλ. 

Η εμφάνιση της Chrissy Teigen στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μας έκανε να αναρωτηθούμε πόσο κρύο είχε στην πόλη των αγγέλων διότι το συγκεκριμένο look δεν εξηγείται αλλιώς. Τόσο χρωματικά όσο και τα υλικά των ρούχων, των αξεσουάρ και των παπουτσιών ήταν βγαλμένα από την καρδιά του χειμώνα και το μαύρο κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και το ερώτημα είναι ένα Hot or Not;

Εμείς φυσικά ψηφίζουμε Not, γιατί ναι μεν δεν είναι απαγορευτικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά το στιλιστικό παράδειγμα της Chrissy είναι εντελώς άκυρο με τον ζεστό καιρό του Λος Άντζελες. Φυσικά μπορούμε να της δώσουμε ένα ελαφρυντικό διότι αφού ήταν στο αεροδρόμιο και μπορούσε να είχε πτήση για μια πόλη που έχει τελείως διαφορετικό καιρό. 

Εσείς τι λέτε;

Δες εδώ, γιατί η Chrissy Teigen δεν έχει κόμπλεξ με τις ραγάδες της.