Συμβαίνει και στις διάσημες: Amal Clooney και Taylor Swift πάλι με το ίδιο φουστάνι!

Η άτυπη στιλιστική κόντρα έχει ήδη αρχίσει και εμείς έχουμε επιλέξει την αγαπημένη μας. Εσύ;
Συμβαίνει και στις διάσημες: Amal Clooney και Taylor Swift πάλι με το ίδιο φουστάνι!



Την τελευταία εβδομάδα τα media γέμισαν με φωτογραφίες της 36χρονης Amal Clooney, από την επίσκεψη της στην Αθήνα, σχετικά με την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Μπορεί η επίσκεψη της Amal να είχε ουσιαστικά πολιτικό χαρακτήρα αλλά μεταξύ άλλων συζητήθηκε το γεγονός ότι η κυρία Clooney εξέπληξε τους πάντες με τις στιλιστικές της εμφανίσεις. Χωρίς περιττά αξεσουάρ, με basic φορέματα σε στενή γραμμή και δίνοντας έμφαση στις τσάντες της, η Amal, συμμετείχε σε συναντήσεις, ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και έφυγε, όσο στιλάτη προσγειώθηκε, από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Από την Αθηνά Κουτρομάνου

Το look αναχώρησης της αποτελούνταν από ένα υπέρ-σικ Oscar de la Renta φόρεμα, με καρό μπούστο και σκούρα pencil φούστα, συνδυασμένη με μία κόκκινη στρογγυλή τσάντα. Το απόλυτο επαγγελματικό σύνολο που δίνει  έξτρα πόντους κομψότητας στην Amal και την ανεβάζει στην θέση των πιο καλοντυμένων celebrities ή συζύγων celebrities έστω. Χμ… ή μήπως όχι;

Γιατί αν είσαι fashion addict όπως εμείς, θα ήξερες ότι η πάντα στιλάτη 24χρονη Taylor Swift –όσο και να την μισείς πρέπει να παραδεχτείς ότι το κορίτσι ξέρει πώς να ντύνεται- είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο φόρεμα, με παρόμοια κόκκινη τσάντα πέντε μήνες πριν. Δεν ξέρουμε τι λάθος έκανε η στιλίστρια της Αmal και γιατί αποφάσισε να κοπιάρει ακριβώς το look της Taylor αλλά αυτόματα καταφεύγουμε στην αναμενόμενη ερώτηση «Ποια το φόρεσε καλύτερα;»

Δεν πιστεύουμε ότι θα το παραδεχόμασταν ποτέ αλλά οι λίγες παραπάνω καμπύλες της Swift, αναδεικνύουν το φόρεμα πολύ περισσότερο και τα high heeled brogues της, την κάνουν να δείχνει σαν σέξι γραμματέα από ταινία του 50’. Όσο σέξι χρειάζεται δηλαδή. Και ας το παραδεχτούμε, καμία δεν ξέρει να κρατάει καλύτερα τσάντα στον ώμο από την Taylor. Σε αντίθεση η Amal, δείχνει σαν κούκλα βιτρίνας, ενώ προσπαθεί με τα αδύνατα χεράκια της να τραβήξει τις γεμάτες βαλίτσες της.

Για να ξέρεις, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο celebrities φόρεσαν το ίδιο φόρεμα, καθώς όπως αποδεικνύεται οι δύο star λατρεύουν τον οίκο Oscar de la Renta. Λίγο πριν τον γάμο της, η Amal, εμφανίστηκε στους δρόμους της Φλωρεντίας να κάνει βόλτες με τον George, φορώντας ένα floral φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες, συνδυασμένο με κίτρινες μπαλαρίνες και μία δερμάτινη tote τσάντα με κρόσσια. Λίγους μήνες πριν πάλι, η Taylor, είχε βρεθεί στα κλικς των paparazzi στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το ίδιο ακριβώς φόρεμα. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν φταίνε τα ψηλά πόδια της Taylor αλλά για μία ακόμα φορά πιστεύουμε ότι το σύνολο της τραγουδίστριας κερδίζει πόντους σε σχέση με αυτό της Clooney. Ίσως φταίνε οι υπέροχες πράσινες γόβες, ίσως το υπέροχο αέρινο καρέ και η Taylor μας κέρδισε για ακόμα μία φορά.

Εντάξει… ας το παραδεχτούμε… βαθιά μέσα μας περιμένουμε την επόμενη φορά που οι δύο star θα φορέσουν το ίδιο σύνολο. Αυτή η μικρή «κόντρα» θέλουμε να συνεχιστεί και αναμένουμε να μάθουμε αν το σκορ θα ανατραπεί.

Μέχρι στιγμής έχουμε 1-0 υπέρ της Taylor, περιμένουμε τα στοιχήματα σας, λοιπόν.