NikeLab X Olivier Rousteing: H πιο stylish sportswear συλλογή έρχεται!

Ποτέ πιο πριν το χρυσό δενφαινόταν τόσο σικ!
NikeLab X Olivier Rousteing: H πιο stylish sportswear συλλογή έρχεται!



Σε ό,τι ρούχο βάζει την υπογραφή του γίνεται trend. Ό,τι συνεργασία κάνει γίνεται Sold Out σε χρόνο ρεκόρ. Ντύνει τις πιο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ και φτιάχνει τα πιο ονειρικά ρούχα για λογαριασμό του οίκου Balmain. Τον περασμένο Νοέμβρη τα πολυκαταστήματα ρούχων H&M έζησαν την πιο γρήγορα Sold Out συνεργασία που έκαναν ποτέ ως τώρα με την collection #bailmainarmy. Ο Olivier Rousteing ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις το άγγιγμα του Μήδα!

Δεν μας προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός της συνεργασίας μεταξύ δύο κολοσσών της μόδας και των τάσεων. Ο Olivier Rousteing και η NikeLab ενώνουν τις δυνάμεις του με μια sportswear collection που θα κάνουν τη γυμναστική και τον αθλητισμό να φαίνονται πιο ελκυστικά από ποτέ!

Κολάν με χρυσά φερμουάρ, φορέματα Body-con, παπούτσια ποδοσφαίρου με χρυσές λεπτομέρειες και crop tops. Όλα με σήμα κατατεθέν το χρυσό !

Η συλλογή θα βγει στις αγορές στις 2 Ιουνίου και θα είναι εμπνευσμένη από το ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν θα είναι unisex. Ποιος θα μπορούσε λοιπόν να πρωταγωνιστήσει καλύτερα στην καμπάνια από... τον Cristiano Ronaldo!

Πάρε μια ιδέα!

Διάβασε εδώ για τη Selena Gomez: Σιγά που δεν θα έβγαζε κι αυτή καλλυντικά με τη Mac!