Η PANDORA γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας

Η εταιρεία κοσμημάτων τίμησε τις μαμάδες με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.
Η PANDORA γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας



Αγάπη, χαμόγελα και μοναδικές στιγμές ήταν τα συστατικά της πιο γλυκιάς γιορτής που διοργάνωσε η PANDORA για την Ημέρα της Μητέρας. Εκατοντάδες μαμάδες και παιδιά βρέθηκαν στον υπέροχο καλοκαιρινό χώρο του Balux Septem και έζησαν μια μοναδική εμπειρία, σε μια γιορτή σχεδιασμένη από την PANDORA με πολλή αγάπη.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, με τη βοήθεια των κορυφαίων στο είδος τους. Γνώρισαν τα μυστικά της yoga από τη Γιώτα Γαρουφαλίδου και την ομάδα της, έπαιξαν πρωτότυπα παιχνίδια στην παραλία με την ομάδα ΔΡΩ, ετοίμασαν γλυκά με το Κids cooking club, δημιούργησαν όμορφα αντικείμενα στο εργαστήριο της Playroom arts & crafts και χόρεψαν με την Γκαλένα Βελίκοβα και τους χορευτές των Galena Dance Studios. Η γιορτή έκλεισε με τη συναυλία των Burger Project. 

Για τη Γιορτή της Μητέρας η PANDORA δημιούργησε μια ξεχωριστή συλλογή, με λαμπερά λουλούδια και πολύτιμα σύμβολα αγάπης, που λάμπουν σε χρυσές, ασημένιες και περλέ αποχρώσεις και προσθέτουν διαχρονική ποιότητα σε κάθε εμφάνιση.

H ιστορία:
Η PANDORA ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η εταιρεία σχεδιάζει και δημιουργεί μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας, από μασίφ ασήμι και χρυσό σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους. Τα προϊόντα διατίθενται σε πάνω από 110 χώρες με περίπου 11.000 σημεία πώλησης, απασχολώντας πάνω από 8.500 άτομα σε όλο τον κόσμο. 

Περισσότερα στο www.pandora.net