Βιβλίο για τον Tommy Hilfiger: Όσα δεν ξέρεις (και θέλεις να μάθεις) για τη ζωή του διάσημου σχεδιαστή

Το "American Dreamer"έρχεται το Νοέμβριο και ήδη αποκαλύφθηκε το εξώφυλλό του
Βιβλίο για τον Tommy Hilfiger: Όσα δεν ξέρεις (και θέλεις να μάθεις) για τη ζωή του διάσημου σχεδιαστή



«Το “American Dreamer” είναι μια εξιστόρηση των εμπειριών μου στο χώρο της μόδας τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια», δήλωσε ο Tommy Hilfiger για το βιβλίο του που σε λίγους μήνες θα βρίσκεται στα χέρια μας.

«Ήταν απίστευτο να κοιτάζω πίσω στις στιγμές που έχουν καθορίσει τόσο την καριέρα μου όσο και την προσωπική μου ζωή - από την παιδική ηλικία και τις ρίζες μου στον κόσμο της μόδας μέχρι το διαρκές μου πάθος για την ποπ κουλτούρα και τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής. Γράφοντας αυτό το βιβλίο "πέρασα" ξανά από όλα τα σημεία-σταθμούς της πορείας μας: από την πρώτη κιόλας πινακίδα μας στην Times Square ως την γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της μόδας και της μουσικής. Γράφοντας αυτή την αυτοβιογραφία πραγματικά επιβεβαιώθηκε το απίστευτο ταξίδι που έζησα στο κτίσιμο ενός παγκόσμιου lifestyle brand. "

 Με ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Νοεμβρίου 2016, τα απομνημονεύματα εξιστορούν προσωπικές ιστορίες του Tommy Hilfiger από την πρώιμη παιδική ηλικία και τα εφηβικά του χρόνια, στις οπισθοδρομήσεις, τους θριάμβους και την απόλυτη αποφασιστικότητα που τον οδήγησε να χτίσει ένα παγκόσμιο brand πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για τη συγγραφή του βιβλίου ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με τον Peter Knobler.

Το εξώφυλλο έχει την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Richard Phibbs  και έγινε στο iconic κατάστημα του Tommy Hilfiger, στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τον οίκο Ballantine Books.