Atelier Versace : Οι 10 καλύτερες στιγμές του show + η Ηaute Couture συλλογή - Άνοιξη 2016

H σέξι διάθεση του οίκου επέστρεψε...
Atelier Versace : Οι 10 καλύτερες στιγμές του show + η Ηaute Couture συλλογή - Άνοιξη 2016



Μπορεί η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι να αργεί ακόμα αφού ανοίγει τις πύλες του στις 2 Μαρτίου, όμως δεν θα μείνεις καθόλου παραπονεμένη, μιας και τώρα στην πόλη του έρωτα είναι σε ισχύ η εβδομάδα μόδας Haute Couture. ‘Ενα runaway που έκλεψε την παράσταση και στο catwalk του περπάτησαν τα πιο πετυχημένα και σέξι μοντέλα ήταν αυτό του οίκου Atelier Versace.

Παρακάτω θα απολαύσεις τις 10 καλύτερες στιγμές του show, για να μπεις και εσύ στο σέξι mood :

1. Τι πιο τιμητικό για την Donatella Versace, στην πρώτη σειρά να κάθεται ο ταλαντούχος Alexander Wang! Τελικά οι σχεδιαστές μεταξύ τους υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και αγαπιούνται!

2. Front row χωρίς celerities είναι απλά αδιάφορη. H Rita Ora, με πορτοκαλί mini φόρεμα από την συλλογή Atelier Versace - Haute Couture/ Άνοιξη 2016, πιο σέξι από ποτέ.

3. Το πολλά υποσχόμενο μοντέλο Yasmin Wijnaldum άνοιξε το show, φορώντας ένα λευκό bomber τζάκετ και ένα skinny παντελόνι.

4. Τα πρώτα λεπτά του show, το catwalk γέμισε με εντυπωσιακές τουαλέτες με νέον λεπτομέρειες και σέξι σκισίματα!

5. Super σέξι και πανέμορφη η Rosie Huntington-Whiteley, με τουαλέτα με ατελείωτο άνοιγμα, σε royal blue απόχρωση.

6. Εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες που έκαναν την διαφορά, τα statement λαμπερά πέδιλα έκλεψαν την παράσταση! Σίγουρα θα τα δούμε και σε κάποιο red carpet!

7. To catwalk δεν το περπάτησε μόνο η Rosie, αλλά και άλλα πετυχημένα μοντέλα όπως η Behati Prinsloo, η Lara Stone, η Natasha Poly και η Julia Stegner

8. H Gigi Hadid, πάντα όμορφη μέσα στο σέξι μαύρο tuxedo με τα ιδιαίτερα cut-out!

9. Eπειδή ο οίκος Versace είναι συνδεδεμένος άμεσα με το σέξι στοιχείο, το make-up επικεντρώθηκε στο έντονο smokey eye!

10. H Donatella Versace είναι πάντα η ψυχή του backstage!

Aφού είδες τις καλύτερες στιγμές του fashion show, παρακάτω ακολουθεί και gallery με όλη την συλλογή, για να είσαι πλήρως ενημερωμένη!