Tubular: Τα νέα sneakers- εμμονή έχουν την υπογραφή της adidas!

Το μέλλον του design στα πόδια σου!
Tubular: Τα νέα sneakers- εμμονή έχουν την υπογραφή της adidas!



Από τα θρυλικά StanSmith και τα αξεπέραστα Superstar στο φουτουριστικό Tubular που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του: μιλάμε, φυσικά, το νέο design μοντέλο adidas Original, που μόλις ήρθε και η Αθήνα το υποδέχτηκε με ένα σούπερ πάρτυ! Το pop up store της adidas στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης, μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη και μοντέρνα gallery και εκεί βρέθηκαν οι πιστοί fans του brand, celebrities και designers οι οποίοι απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο performance, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου. 

Ποιούς είδαμε: τη Μαίρη Συνατσάκη, τα μουσικά συγκροτήματα Μέλισσεs και Otherview, Ginno,  Άννα Πρέλεβιτς, Νικολέτα Ράλλη, Κωστής Μαραβέγιας, Τζένη Θεωνά, Μαίρη Ρετσίνα, Μαντώ Γαστεράτου, Δημήτρη Αλεξάνδρου, το σχεδιαστικό δίδυμο Κωνσταντίνος Μελής και πολλούς celebrities ακόμα! 

Τον ρυθμό με τις μουσικές του επιλογές έδωσε ο DJ Bad Spencer ενώ από το event δε θα μπορούσαν να λείπουν οι 5 πρωταγωνιστές του ανατρεπτικού video για το tubular, ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου,  η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος, και οι φωτογράφοι Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου.

Tubular Gallery: ο απόλυτος προορισμός των sneakerheads

Το πιο street style κατάστημα της adidas στην οδό Αιόλου 25, μεταμορφώθηκε σε έναν πρωτοποριακό industrial χώρο προκειμένου να φιλοξενήσει το μέλλον του design. Το Tubular, το sneaker που «γεννήθηκε» από παλιότερα και κλασικά κομμάτια της adidas, είναι ήδη διαθέσιμο στην tubular gallery, ενώ ο πρωτότυπος σχεδιασμός του υπόσχεται να μετατρέψει κλασσικά κομμάτια στα πιο ξεχωριστά και original outfits.

 

Διάβασε ακόμα 

Mόδα Χειμώνας 2016 : Τα λευκά sneakers που αγαπήθηκαν τα 90's επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ