Greece Race for the Cure: Φοράμε το συλλεκτικό βραχιολάκι της Pandora και... ΣυμμεΤρέχουμε στο Ζάππειο!

Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας το "Άλμα Ζωής"
Greece Race for the Cure: Φοράμε το συλλεκτικό βραχιολάκι της Pandora και... ΣυμμεΤρέχουμε στο Ζάππειο!



Σημείωσε στην ατζέντα σου: την επόμενη Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στο Ζάππειο και στηρίζουμε το Greece Race for the Cure, έναν Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Εκεί θα είναι και η Pandora, η οποία στέκεται δίπλα σε αυτή την πρωτοβουλία πολύ δυναμικά με χορηγία 20.000 ευρώ αλλά και μία συλλεκτική δημιουργία κομψή και για καλό σκοπό! Εκτός, λοιπόν, από τη Χρυσή Χορηγεία προς το Σύλλογο "Άλμα Ζωής", δημιούργησε ένα βραχιόλι από μασίφ ασήμι 925ο, το κούμπωμα του οποίου κοσμεί η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, από πέτρες cubic zirconia. 

Οι λέξεις «καθήκον» και «υποχρέωση» ενώθηκαν με τις λέξεις «βοήθεια», «υποστήριξη» και «ανάγκη», και έτσι προέκυψε η συνεργασία της Pandora με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Μια συνεργασία που ως σκοπό έχει την ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου και την έγκαιρη ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη νόσο- μην ξεχνάμε πως «με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Το βραχιόλι θα πωλείται στην ειδική τιμή των 39 ευρώ στο περίπτερο της Pandora την ημέρα του Αγώνα και στη συνέχεια στο www.pandorashop.gr  & στα Pandora Concept stores. Mέρος των εσόδων θα διατεθεί για την δράση του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Περισσότερες πληροφορίες για τον 7ο Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2015 στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.greecerace.gr.