Τα ψηλοτάκουνα της Gisele Bündchen και τα 10 high heels που μας κάνουν να ονειροπολούμε

Η νέα μούσα της Chanel και τα υπέροχα high heels της.
Τα ψηλοτάκουνα της Gisele Bündchen και τα 10 high heels που μας κάνουν να ονειροπολούμε



Όταν καταφέρεις να πάρεις τα μάτια σου από τα πόδια της νέα μούσας της Chanel, Gisele, θα προσέξεις τα υπέροχα high heels που συνόδευσαν το Chanel sequin φόρεμα της. Αντιθέτως από τα κλασικά heels σε nude αποχρώσεις που ολοκληρώνουν συνήθως τις red carpet εμφανίσεις των celebrities -όταν το φόρεμα είναι αυτό που κλέβει τα βλέμματα- η Gisele έπαιξε με τις μεταλιζέ αποχρώσεις του φορέματος της,  διαλέγοντας ένα ζευγάρι που ξεχωρίζει ενώ ταυτόχρονα δεν φορτώνει το look της.

Δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις heels σε περίπλοκα χρώματα και σχέδια αλλά αν θέλεις οι γόβες σου να πρωταγωνιστούν στο ντύσιμο σου, προσπάθησε να παραμείνεις αθόρυβη στο υπόλοιπο look σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συνδυάσεις τα υπέροχα heels σου με ένα τζιν και ένα τοπ. Η πιο εύκολη λύση είναι η επιλογή ενός μίνι φορέματος σε 60s άλφα γραμμή, το οποίο κολακεύει όλα τα σώματα, είναι αρκετά  πρωτότυπο από μόνο του αλλά δεν θα υπερφορτώσει την εμφάνιση σου. Αν δεν σου αρέσουν οι χρωματικές αντιθέσεις και το colorblock, δοκίμασε να κρατήσεις το σύνολο στις ίδιες αποχρώσεις. Είναι αρκετά διασκεδαστικό να συνδυάζεις αποχρώσεις ενός χρώματος όσο και να διαλέγεις πολλά διαφορετικά χρώματα μαζί, βάλε φαντασία και θα έχεις ένα stylish αποτέλεσμα.

Μέχρι να βρεις τα heels που θα κλέψουν την παράσταση στο ντύσιμο σου, ρίξε μια ματιά στα πιο πρωτότυπα και υπέροχα high heels που βρήκαμε online και ονειρέψου τους διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσες να τα φορέσεις. Εμείς έχουν αρχίσει ήδη να ονειροπολούμε.