Georgia May Jagger : Mεταμορφώνεται σε Minnie Mouse στην πιο edgy φωτογράφιση

Με παιχνιδιάρικη διάθεση ξεχωρίζει για άλλη μια φορά...
Georgia May Jagger :  Mεταμορφώνεται σε Minnie Mouse στην πιο edgy φωτογράφιση



Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην βιομηχανία του μόντελινγκ και φυσικά αναφερομάστε στην Georgia May Jagger

Στη νέα φωτογράφιση το 23 χρονο μοντέλο αναδεικνύει την ιδιαίτερη και ιδιόμορφη πλευρά της, μιας και αυτή τη φορά μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη Minnie Mouse στην τελευταία φωτιγράφιση για το περιοδικό μόδας ''Dazed''.

Στo look που επιμελήθηκε η Elizabeth Fraser-Bell, η βρετανίδα καλλονή είχε ελεύθερα κάτω τα ξανθά μαλλιά της, με τις μαύρες τελέιες κάτω από τα μάτια, να  ξεχωρίζουν.

Σε άλλη μια φωτογραφία του περιοδικού, η οποία είναι και ασπρόμαυρη, παίζει παιχνιδιάρικα με το clutch που κρατάει και απεικονίζει την αγαπημένη σε όλους Minnie.

Oι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Sharif Hamza για το τεύχος άνοιξη/καλοκαίρι 2015, το οποίο θα αποτελέσει μέρος μιας έκθεσης στην εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, τον Σεπτέμβριο και όπως φαίνεται το διάσημο ποντίκι θα χρησιμοποιηθεί ως πηγή έμπνευση για το στιλ.

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της η αγαπημένη του Mickey Mouse το 1928, Minnie, υπήρξε μούσα και πολλές φορές είδαμε συναρπαστικές συνεργασίες, αφού πάντα ήταν επίκεντρο από πολύ μικρή ηλικία στα κοριτσάκια.

Η ίδια η Georgia, δήλωσε : '' Πάντα ήμουν fan της Minnie, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτή την συνεργασία, γιατί μπορεί να αναδειχτεί πως η ποπ κουλτούρα μπορεί να επηρεάσει τη μόδα μ' έναν τρόπο που ενθαρρύνεται ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα.

Δες εδώ, με ποια άλλα μοντέλα η Georgia, πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue.