Emma Watson: Το κορίτσι θαύμα μεταμορφώθηκε σε style icon

Η μικρή Hermione Granger των ταινιών Harry Potter έχει πια μεγαλώσει και τη θέση της έχει πάρει μία εκλεπτυσμένη δεσποινίδα με ανώτατη εκπαίδευση, κοινωνικές ευαισθησίες και φυσικά μοναδικό στυλ.
Emma Watson: Το κορίτσι θαύμα μεταμορφώθηκε σε style icon



H Emma Watson είναι κορίτσι θαύμα και δείχνει να τα καταφέρνει όλα τόσο καλά, χωρίς να κουράζεται καθόλου. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο Brown των Ηνωμένων Πολιτειών, συνέχισε την καριέρα της στον κινηματογράφο και το θέατρο επιλέγοντας προσεκτικά τις συνεργασίες της και κατάφερε να γίνει η νεότερη πρέσβειρα Kαλής Θελήσεως του OHE.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για τους οίκους Βurberry και Lancôme και συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το ταλέντο, την προσφορά της στα κοινά και τον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών.

Άψογη και στο στυλ της, η νεαρή ηθοποιός επιλέγει πάντα απλά ντυσίματα στην καθημερινότητά της ενώ είναι λάτρης του μινιμαλισμού και του συνδυασμού μαύρο/άσπρο. Πάντα chic και στο κόκκινο χαλί, η Emma Watson είναι εξίσου εκθαμβωτική με μαύρη μάξι τουαλέτα συνδυασμένη με biker jacket όσο και με 50ς μίντι φόρεμα σε γκρι ανοιχτό. 

Ένα από τα αγαπημένα μας looks της Emma παραμένει το μαυρόασπρο ανδρόγυνο ταγιέρ που φόρεσε σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη που αναδείκνυε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά της. 

H νεαρή Emma είναι παράδειγμα προς μίμηση!

Δες τα καλύτερα looks της εδώ: