H Chiara Ferragni μας αποκαλύπτει το νέο της σπίτι στο Los Angeles

Και το λιγότερο που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε, είναι εντυπωσιακό...
H Chiara Ferragni μας αποκαλύπτει το νέο της σπίτι στο Los Angeles



ΤΙ να πρωτοπούμε γι' αυτό το πανέμορφο και ταλαντούχο κορίτσι. Και φυσικά εννοούμε την διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni, η οποία έχει καταφέρει να ασχολείται μαζί της, κυριολεκτικά όλος ο κόσμος. Από το 2009, που ανέρτησε το πρώτο άρθρο της στο blog ''Τhe Blonde Salad'', μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έκανε την διαφορά, πετυχαίνοντας πολλές συνεργασίες με μεγάλα brands αλλά και πολλά βραβεία.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει μετακομίσει από το Μιλάνο στο Λος Άντζελες, οπού το Hollywood πια είναι η βάση της και το αποκαλεί η ίδια σπίτι της. Αν και δεν βρίσκεται και πολύ συχνά στο νέο της σπίτι, αφού που την χάνεις που την βρίσκεις είναι συνεχώς μέσα σ' ένα αεροπλάνο, δεν σημαίνει ότι δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή όσον αφορά την διακόσμηση του. Ίσα – ίσα, αφού κάθε χώρος του σπιτιού, είναι και μια νέα πρόταση διακόσμησης αλλά και μοναδικής αισθητικής.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την αγαπημένη μας fashionista, μιας και με μια ματιά καταλαβαίνουμε ότι το προσωπικό της στιλ αντικατοπτρίζεται 100% και στην διακόσμηση του σπιτιού. Μοντέρνο, με υπέροχα χρώματα και ιδιαίτερα διακοσμητικά που ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα αλλά την fun πλευρά της Chiaras.

Δείτε εδώ, την πιο τολμηρή διακοσμητική τάση της χρονιάς!

Φωτοφραφίες : www.domain.com