Μαίρη Συνατσάκη : Ντύνεται στρατιώτης με τον πιο stylish τρόπο

To μιλιτέρ επανέρχεται δυναμικά πλήρως ανανεωμένο...
Μαίρη Συνατσάκη : Ντύνεται στρατιώτης με τον πιο stylish τρόπο



Μην ανησυχείς, η αγαπημένη Μαίρη δεν κατατάσσεται ξαφνικά στον στρατό, απλά μέσα στις πολλές αλλαγές που κάνει στο στιλ της για το ''Πρωϊνό Αnt1'' ντύθηκε για λίγο σαν ένας μοντέρνος στρατιώτης.

Το μιλιτερ ως τάση αποτελεί μια τάση που θα ανθίσει τόσο την άνοιξη, όσο και το ερχόμενο φθινόπωρο - χειμώνα. Άλλωστε σε όλες τις fashion weeks παρατηρήσαμε πως πολλοί οίκοι μόδας θα ''πατήσουν'' στο συγκεκριμένο στιλ, αφού τα αυστηρά σακάκια με τα χρυσά κουμπιά και το χακί σε όλες τις αποχρώσεις του θα πρωταγωνιστήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το υπέροχο με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι δεν χρειάζεται να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω με ρούχα ή αξεσουάρ που παραπέμπουν σε στρατιωτικό στιλ, αλλά μπορείς να να πάρεις παράδειγμα τη Μαίρη, η οποία επέλεξε ένα και σημαντικό μιλιτέρ κομμάτι, το κόκκινο σακάκι, και το υπόλοιπο look ήταν σε casual ύφος. Το συγκεκριμένο σακάκι έδωσε την επιθυμητή αυστηρότητα που έπρεπε αλλά συγχρόνως ισορρόπησε ιδανικά με το boyfriend τζιν, το μαύρο τοπ και τα nude ψηλοτάκουνα. 

Αν πάλι δυσκολεύεσαι και δεν ξέρεις πως να τολμήσεις αυτό το ιδιαίτερο στιλ, εμείς θα σου προτείνουμε 3 διαφορετικούς πιθανούς συνδυασμούς για να κάνεις την διαφορά :

- Συνδύασε το κόκκινο σακάκι με τα χρυσά κουμπιά, με μπλε τοπ και μπλε καμπάνα παντελόνι. Μην ξεχάσεις να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα σου για να δώσεις extra πόντους στην σιλουέτα σου.

 - Το χακί jacket αποτελεί No1 επιλογή και κομμάτι – κλειδί, το οποίο θα φορέσετε πολλές φορές και μπορείτε άνετα να το εντάξετε στο προσωπικό σας στιλ. Τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και κοσμήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του look σας.

 

- Tέλος για μια πιο επίσημη εμφάνιση, επέλεξε μια maxi φούστα σε Α γραμμή, σε όποια απόχρωση του χακί θες, ένα crop τοπ, ένα statement κολιέ και γόβες. Παίξε με τα έντονα χρώματα και prints και δεν θα χάσεις!

Δες εδώ, πως να τολμήσεις το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Μαίρης!