Κιμονό : Η Μαρία Ηλιάκη δοκιμάζει το κιμονό και μας ενθουσιάζει

Για άλλη μια φορά θα αναδειχτεί το αγαπημένο μας κομμάτι για τη φετινή άνοιξη...
Κιμονό : Η Μαρία Ηλιάκη δοκιμάζει το κιμονό και μας ενθουσιάζει



H Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε αυτή τη φορά το κιμονό να πρωταγωνιστήσει ως κεντρικό κομμάτι του look της και σε συνδυασμό με το τουρμπάνι στα μαλλιά, μάλλον πραγματοποίησε μια από τις πιο ωραίες και stylish εμφανίσεις της. Το συγκεκριμένο πανωφόρι, μπορεί να έχει προέλευση από την Ιαπωνία και να παραπέμπει στις παραδοσιακές ενδυμασίες αυτής της χώρας, όμως πια το συναντούμε σε όλες τις πιθανές εκδοχές που μπορούμε να σκεφτούμε. 

Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το κιμονό ως ένα κομμάτι πασπαρτού του χειμώνα αλλά ακόμα περισσότερο της άνοιξης, αφού την συγκεκριμένη εποχή μεταμορφώνεται στο πανωφόρι με τα πιο χαρούμενα σχέδια αλλά και τα πιο έντονα χρώματα που σου φτιάχνουν την διάθεση στη στιγμή. Αν θες και εσύ να επενδύσεις σε ένα κιμονό, παρακάτω ακολουθούν 3 τρόποι που μπορείς να το συνδυάσεις ώστε να πετύχεις μοναδικά αποτελέσματα :

- Μια casual και συγχρόνως stylish επιλογή είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν, ένα μονόχρωμο τοπ, το κιμονό σου και ψηλά παπούτσια (όπως πλατφόρμες ή γόβες).

- Tώρα που θα ανοίξει λίγο λίγο ο καιρός και εμείς βγάλουμε από την ντουλάπα μας τα τζιν σορτσάκια, είναι ευκαιρία να τα συνδυάσουμε με ένα μακρύ ή πιο κοντό κιμονό και από μέσα να φορέσουμε ένα t-shirt με κάποιο logo ή στάμπα. Μην ξεχάσετε να φορέσετε sneakers με ψηλή σόλα για να ολοκληρώσετε μοναδικά.

- Σ' ένα total μαύρο look, δώσε χρώμα και extra στιλ με κιμονό της δικής σας αισθητικής. Γρήγορα και έξυπνα θα ανανεώσεις το μονόχρωμο ντύσιμο σου με το πιο hot πανωφόρι της άνοιξης.

Δες εδώ, τα πιο stylish και ιδιαίτερα jackets!