Μαρία Μπακοδήμου : Μας εκπλήσσει με την πουά επιλογή της

Το πιο κλασικό και φινετσάτο σχέδιο της άνοιξης...
Μαρία Μπακοδήμου : Μας εκπλήσσει με την πουά επιλογή της



H Μαρία Μπακοδήμου κατά γενική ομολογία είναι μια από τις πιο σικάτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Λατρεύει τη μόδα μιας και η ίδια έχει την δική της επιτυχημένη σειρά ρούχων που προτείνει σε όλες τις γυναίκες, όλων των μεγεθών να ντύνονται θηλυκά και ιδιαίτερα.

Στην εκπομπή κάθε μεσημέρι που συμπαρουσιάζει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, μας εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές. Η ίδια σχεδόν πάντα φοράει ρούχα από την προσωπική της συλλογή και πολύ καλά κάνει αφού της πηγαίνουν υπέροχα και αναδεικνύουν το καλίγραμμο σώμα της. Αυτή τη φορά δοκίμασε ένα ριχτό φόρεμα (από το MaryMaryshop και αυτό)με τελείωμα λίγο πριν το γόνατο σε ένα ιδιαίτερο χρωματιστό πουά.

Το πουά αποτελεί αγαπημένο σχέδιο των γυναικών μιας και είναι συνώνυμο του κλασικού και της γυναικείας φινέτσας. Από την δεκαετία του 70' μέχρι σήμερα το πουά έχει κυριαρχήσει τόσο στο καθημερινό μας ντύσιμο όσο και στις διεθνείς πασαρέλες, που φροντίζουν να το επαναφέρουν κάθε χρόνο ως μια τάση που πάντα ξεχωρίζει.

Δοκιμάστε και εσείς τα αγαπημένα polka dots όποιο στυλ κι αν ακολουθείτε. Επιλέξτε ένα πουά πουκάμισο ή ένα φόρεμα και συνδυάστε το με πιο ανδρόγυνα στοιχεία, όπως παπούτσια και αξεσουάρ. Αν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα κάντε την διαφορά με ένα τοπ ή παντελόνι πουά, συνδυασμένο με δέρμα, όπως ένα jacket ή ακόμα και κολάν. Τέλος αν είστε fan γενικά του total look μια κομψή ιδέα θα ήταν να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο σχέδιο από την κορυφή ως τα νύχια, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθος των κουκίδας. Όσο πιο μικρή είναι τόσο πιο πολύ θα σε κολακεύει. 

Δες εδώ πως η Gwen Stefani παίζει και αυτή με το πουά.