Δέσποινα Καμπούρη : Προτείνει το καρό στην πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του

Ποιος είπε ότι συγκεκριμένο print φοριέται μόνο τον χειμώνα;
Δέσποινα Καμπούρη : Προτείνει το καρό στην πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του



Την Δέσποινα Καμπούρη την βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες στο γυναικείο magazino ''Γυναίκες'', στο κανάλι Ε και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ.  Τόσο για την φρέσκια αύρα της αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές.

Η γλυκιά παρουσιάστρια αυτή την φορά επέλεξε μια πιο girly εμφάνιση και έκανε την διαφορά μιας και γενικότερα μας έχει συνηθίσει σε πιο boho εμφανίσεις, τις οποίες υποστηρίζει απόλυτα. Μάλλον η Δέσποινα θέλει να δοκιμάσει κι άλλα στυλ από αυτά που επιλέγει συνήθως και εμείς από την μεριά μας στηρίζουμε απόλυτα την προσπάθεια αυτή, αφού σε όλες τις γυναίκες αρέσει να παίζουν με τη μόδα και τις τάσεις γενικότερα.

Στο συγκεκριμένο outfit ξεχώρισε το παιχνιδιάρικο τοπ με τα βολάν, με το ροζ καρό να κλέβει την παράσταση χωρίς δεύτερη σκέψη. Το συνδύασε τέλεια με το boyfriend τζιν και τις μπλε ρουά γόβες. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το όλο look της πήγαινε αρκετά μιας και αναδείκνυε υπέροχα τον σωματότυπό της αλλά και την χαρούμενη και όλο νάζι διάθεση της.

Όσον αφορά το καρό ως σχέδιο, γενικά το έχουμε τοποθετήσει στο μυαλό μας ως ένα print που επιλέγουμε μόνο τον χειμώνα λόγω των χρωματικών συνδυασμών που συναντούμε, οι οποίοι είναι πιο μουντοί και κινούνται σε σκούρα χρώματα. Αυτό την φετινή άνοιξη θα αλλάξει ριζικά αφού θα το δούμε στα πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα που υπάρχουν. Αν ανήκεις στα τολμηρά κορίτσια που τους αρέσουν η προκλήσεις, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φορέσεις το καρό σ' ένα total look. Απλά προσοχή στην επιλογή του καρό, διότι υπάρχει το μικρό και το μεγάλο σχέδιο, ανάλογα με τον σωματότυπό σου πρέπει να διαλέξεις αυτό που σε κολακεύει και δεν σε παραμορφώνει.

Δες εδώ περισσότερα tips για το αγαπημένο καρό.