Κατερίνα Καινούργιου : Το λεοπάρ έχει γίνει η τελευταία στυλιστική της εμμονή

Ta animal prints δεν φεύγουν ποτέ από τημόδα...
Κατερίνα Καινούργιου : Το λεοπάρ έχει γίνει η τελευταία στυλιστική της εμμονή



Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την καθημερινή εκπομπή ''Όλα παίζουν'', προτείνει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό όσον αφορά τη μόδα. Λατρεύει να πειραματίζεται με νέα στυλ και τάσεις, γι' αυτό άλλωστε έχει και την δική της σειρά ρούχων η οποία κυκολοφορεί μέσω της εταιρείας Lynne. 

Το λεοπάρ και γενικά τα animal prints έχει δηλώσει ότι τα αγαπά ιδιαίτερα και εμείς το επιβεβαιώνουμε μιας και την έχουμε δει πολλές φορές να τα προτιμά. Έτσι επιβεβαίωσε τον προσωπικό της κανόνα και επέλεξε για άλλη μια φορά λεοπάρ. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα τοπ με τιραντάκι στο συγκεκριμένο print και το συνδύασε με ένα σορτς, θέλοντας να πετύσει ένα πιο casual αποτέλεσμα.

Το συναρπαστικό με τα animal prints, είναι ότι δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και δεν λείπουν από καμιά σεζόν και εποχή. Η αλλαγή που μπορεί να γίνεται για να ανανεώνονται και να ορίζονται ξανά από την αρχή, είναι η αλλαγή στην πυκνότητα των animal prints ή ακόμα και στα χρώματα.

Άν σου αρέσει και εσένα ως τάση και θέλεις να την ακολουθήσεις και δεν ξέρεις αν σου πηγαίνει ή πως να την συνδυάσεις, εμείς θα σου προτείνουμε πιθανούς συνδυασμούς :

- Φόρεσε το λεοπάρ σου τοπ με λευκό skinny παντελόνι ή σορτς. Τώρα που είναι άνοιξη, αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό.

- Για μια πιο sexy εμφάνιση συνδυάστε το λεοπάρ  ρούχο σας με το χρώμα κόκκινο. Το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

- Για μια πιο fun εκδοχή, επιλέξτε νέον πινελιές στο outfit σας με επίκεντρο πάντα το λεοπάρ.

Μεγάλη οπαδός του συγκεκριμένου print και η Δέσποινα Βανδή, δες εδώ πως το φόρεσε.