Ελένη Μενεγάκη : Ψηφίζει το navy στην πιο κόκκινη εκδοχή του

Βάλε και εσύ τις κόκκινες ρίγες στην ζωή σου
Ελένη Μενεγάκη : Ψηφίζει το navy στην πιο κόκκινη εκδοχή του



H Eλένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει δηλώσει ότι το κόκκινο είναι το αγαπημένο της χρώμα. Όπως έχει πει η ίδια, το κόκκινο τραβάει όλα τα βλέμματα γιατί είναι έντονο και θες δεν θες θα εστιάσεις σε αυτό.
Η γλυκιά παρουσιάστρια επέλεξε casual outfit, μιας και σε λίγες μέρες θα αποκτήσει το τέταρτο παιδάκι της. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα top σε navy στυλ με λευκές και κόκκινες ρίγες, ένα παντελόνι και άνετες ίσιες μπότες.

Το navy γενικά είναι και πάλι στην μόδα, αλλά αυτή την φορά δε μπορούμε να μη λατρέψουμε την κόκκινη εκδοχή του. Ξεφεύγει από το κλασσικό μπλέ και μπορούμε να το συνδυάσουμε ποικιλοτρόπως. Δοκίμασε και εσύ την πιο εναλλακτική πλευρά του navy και εντυπωσίασε. 

Tips και συμβουλές :

- Συνδύασε τα tops με τις κόκκινες και λευκές ρίγες με χρυσά αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα θα είναι chic και συνάμα υπέροχο.

- Αν είσαι αρκετά γεματούλα, απόφυγε τις πλατιές ρίγες, είτε είναι οριζόντιες, είτε κάθετες. Δεν θα σε κολακέψουν ιδιαίτερα.

- Αν δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα με την περιφέρειά σου, μπορείς να δοκιμάσεις ένα φόρεμα με λεπτές οριζόντιες ρίγες, με μια μονόχρωμη ζακέτα  και μια λεπτή ζώνη στη μέση.

- Αν θες ένα ασφαλής συνδυασμό, συνδύασε το ριγέ τοπ σου με το αγαπημένο σου τζιν (είτε skinny είτε boyfriend).

- Οι κάθετες ρίγες θα σε βοηθήσουν να δείχνεις αδύνατη και πιο ψηλή. Όμως πρέπει να θυμάσαι ότι και με τις οριζόντιες μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα, αρκεί να είναι πολύ λεπτές.

Άν αγαπάς το navy, δες εδώ περισσότερα!