Μαίρη Συνατσάκη : Ροκάρει με τo cut out τζιν της και μας εντυπωσιάζει

Δοκίμασε το και εσύ...
Μαίρη Συνατσάκη : Ροκάρει με τo cut out τζιν της και μας εντυπωσιάζει



H Μαίρη Συνατσάκη λίγο πριν τον Ελληνικό τελικό της Eurovision - που θα συμπαρουσιάζει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου - επέλεξε να φορέσει κάτι πιο casual και rock στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1. Το κεντρικό κομμάτι του outfit, ήταν το μαύρο cut out τζιν, το οποίο δικαιωματικά έκλεψε την παράσταση. 

Άν σου αρέσει και εσένα το rock - chic στυλ και θέλεις να υιοθετήσεις στο καθημερινό σου ντύσιμο, είναι πολύ απλό. Αρχικά χρειάζεσαι ένα τζιν με σκισίματα που όλες έχουμε (και αν δεν έχεις μπορείς να το κάνεις μόνη σου), είτε σε skinny είτε σε boyfriend γραμμή. Διάλεξε ένα που να ταιριάζει στον δικό σπυ σωματότυπο και αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτό. Το δεύτερο βήμα είναι να διαλέξεις ένα μαύρο ή λευκό t-shirt, όχι με ροκ logo απαραίτητα, το οποίο θα δώδει ένα casual και μοντέρνο αέρα στο σύνολο.

Ολοκλήρωσε το look σου με τα παπούτσια. Σε αυτό το σημείο μπορείς να παίξεις με διάφορα είδη που σου αρέσουν και κάθε φορά το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Και επειδή είναι άνοιξη, μια καλή λύση είναι να φορέσεις λευκά πάνινα παπούτσια με χοντρή σόλα ή χωρίς.

Για περισσότερη έμπνευση click εδώ  για να δεις τα πιο ωραία flatforms!