Demy : Εντάσσει το καπέλο στο καθημερινό της στυλ και μας αρέσει

Ένα fashion tip που θα ανανεώσει πλήρως το look σου!
Demy : Εντάσσει το καπέλο στο καθημερινό της στυλ και μας αρέσει



Ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που μπορεί να αλλάξει το στυλ μας στο λεπτό αποτελεί αδιαμφισβήτητα, το καπέλο. Η Demy το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που το επιλέγει, από τις πιο επίσημες εμφάνισεις της μέχρι τις πιο casual.

Όποιο στυλ έχεις και ακολουθείς πιστά, μπορείς εύκολα με μια κίνηση να εντάξεις το καπέλο στο καθημερινό σου look. Θυμήσου όμως τι είπε και η Coco Chanel : '' Πριν φύγεις από το σπίτι, αφαίρεσε ένα και από τα αξεσουάρ που φοράς ''. Αυτή η συμβουλή είναι ότι πρέπει για να αποφεύγονται τυχόν υπερβολές.

Είναι γεγονός ότι οι πιο μεγάλοι και γνωστοί οίκοι μόδας επενδύουν στα καπέλα γενικά γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ένα από τα πιο must αξεσουάρ της μόδας. Celebrities και fashion bloggers δεν κάνουν βήμα χωρίς το αγαπημένο τους καπέλο μιας και εκτός από επιπλέον στυλ που χαρίζει, τους σώζει και από τις λεγόμενες bad hair days. 

Έτσι κάθε φορά που νομίζεις ότι έχεις ολοκληρώσει το ντύσιμό σου, πρόσθεσε ένα καπέλο και κοιτάξου στον καθρέπτη. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει!

Πριν δεις την gallery παρακάτω, κάνε click εδώ  για να πάρεις περισσότερες ιδέες για τα αγαπημένα καπέλα.